reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
A jak to jest dziewczyny z tymi płaczami przy wychodzeniu zabków? Wszystko do czasu jak sie nie przebije bo potem nie boli?

Potem tylko rosnie i to nie dokucza, ale dokucza wyjscie calego zeba, czyli jak zobaczymy pierwszy kawaleczek zeba to jeszcze ok. 2 dni jazd.
Ala chyba znow zabkuje! :szok: Nie wyrobie. Straaaaaasznie sie slini, wszystko pakuje do buzi, jest marudna i poplakuje w nocy. Kurde!!!

Qrde ja tez nie wyrobie bo moj to wszystko robi od 3 mies. zycia i nic mu nie wyłazi:no: Ile mozna tak czekac na te zeby:confused: Zeby przynajmniej sie nie meczył ale widze ze jest coraz gorzej:-( Ma takie tylko rozpulchnione jakby dolne dziasła i slini sie okrutnie ale to juz tez trwa jakis czas wiec juz nawet nie dopatruje sie w tym zebow...ehhh

MOja Julia dzisiaj gorączkuje myślę, że przez zęby. Rozdrażniona jak cholera, lekko mulnięta sama nie wie czego chce. Tylko rączki i rączki... masakra!

a moj ma objawy ząbków od 2 miesiaca zycia tzn ślini sie i pcha wszystko do buzi i kazdy mówił pójda zęby:szok: i tak szły i szły a dopiero teraz wychodzi pierwszy ale młody jest grzeczny nie płacze ani marudzi (więcej niz zwykle);-) odpukac w niemalowane;-)

MOja Julia dzisiaj gorączkuje myślę, że przez zęby. Rozdrażniona jak cholera, lekko mulnięta sama nie wie czego chce. Tylko rączki i rączki... masakra!
Kasiak! Goraczka tak naprawde jest nieprawidlowym objawem zabkowania. Tak samo jak biegunka. Jesli sie pojawiaja, to bardziej jest to oznaka jakiejs infekcji, ktore wlasnie czesto towarzysza zabkowaniu, bo organizm jest oslabiony. Same zabki od siebie nie powinny powodowac goraczki. Moze lepiej idz do lekarza?

a+t+ Byłam i powiedziała że ząbki bo osłuchowo czysta katarku niet dzisiaj może uda mi sie wreszcie złapać siurki to oddam do badania bo może jakieś bakterie w moczu to się zdarza ok 6 miesiąca. A no zobaczymy!!

reklama
Do góry