reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
a mi się wydaje, ze to jest sprawa indywidualna danego dziecka - np. moja Ania tez w nocy pijała mleczko ( już nie pamiętam jak czesto) - ale do tej pory nie wyskoczyła jej ani jedna dziurka. :happy:

reklama
ja sie boję tej próchnicy bardzo (ja mam fatalne zeby, mój mąż tez więc prawdopodobieństwo że Maryś będzie miła niefajne zęby jest duza). Miedzy innymi dlatego też chcę ją oduczyć jedzenia w nocy. Mam nadzieję ze ten posiłek o 23 mi isę uda za jakiś czas wyeliminowac. Tylko mozliwe jest zeby przespała 11 czy 12 godizn bez jedzenia?

Gluszek super Marysia ma zabka:-)

Natalka wciaz sie bawi jezykiem i jezdzi po zebach,smiesznie to wyglada,wasze maluszki tez tak robia?

Dziewczyny ja napisałam co sie dowiedziałam to ze to było w tym przypadku od hippa jest prawda bo ona tylko hippa piła i dentysta jej to potwierdził poza tym powiedział ze to nie jeden przypadek. Czy to tylko wina tej herbatki to nie wiem. ja w kazdym bądź razie w ogole herbatki i soczków nie podaje tylko wode i jest ok.

Głuszku moja przesypia bez dokarmiania nawet 13 godzin, a przecież chyba najgorzej spała ze wszystkich dzieci. Bo nawet na butli budziła się o 23.00 potem 2,00 i 4,00 i wstawała o 8.00/. Teraz śpi od 19,30 do 8,30 lub 7,30

reklama
Do góry