reklama
ja sie boję tej próchnicy bardzo (ja mam fatalne zeby, mój mąż tez więc prawdopodobieństwo że Maryś będzie miła niefajne zęby jest duza). Miedzy innymi dlatego też chcę ją oduczyć jedzenia w nocy. Mam nadzieję ze ten posiłek o 23 mi isę uda za jakiś czas wyeliminowac. Tylko mozliwe jest zeby przespała 11 czy 12 godizn bez jedzenia?
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Ania wkłada sobie palec wskazujący do buzi i zahacza paznokietkiem o tego ząbka (słychać!!!) :-)
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
ale i tak najgorsze sa odglosy zgrzytania zebami... A+T wie cos na ten temat... :-)
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Dziewczyny ja napisałam co sie dowiedziałam to ze to było w tym przypadku od hippa jest prawda bo ona tylko hippa piła i dentysta jej to potwierdził poza tym powiedział ze to nie jeden przypadek. Czy to tylko wina tej herbatki to nie wiem. ja w kazdym bądź razie w ogole herbatki i soczków nie podaje tylko wode i jest ok.
Głuszku moja przesypia bez dokarmiania nawet 13 godzin, a przecież chyba najgorzej spała ze wszystkich dzieci. Bo nawet na butli budziła się o 23.00 potem 2,00 i 4,00 i wstawała o 8.00/. Teraz śpi od 19,30 do 8,30 lub 7,30
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
gratulacje zabka
ja tam tez nie wierze w ta prochnice
my mamy ciagle tsy zabki
ja tam tez nie wierze w ta prochnice
my mamy ciagle tsy zabki
Podziel się: