reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
bo to późna pora dla cięarówek Maggusia:) A ty czemu nie do spania??? ja to właściwie dopiero wstałam, więc muszę trochę się zmęczyć jeszcze, zanim znów się przytulę do poduszki :)

moja dzidzia wczoraj im bliżej spania mojego oczywiście stawała się aktywniejsza o 1 w nocy waliła we mnie jak w gong okioło 12 ciosów pod pępek ;)
podobnie o 5 rano jak poszłam siusiu 4 ciosy a teraz 2 i cisza co za nocny marek zamiast nie denerwować mamusi i ładnie w dzień się ruszać zeby mama ze strachu nie skończyła znowu na wizycie u gina to ona w nocy pyka ;)

Mój maluszek aż tak aktywny to nie jest, ale wieczorkiem albo po posiłkach, jak się położę to daje znać o sobie. A dzisiaj pobuszował troszkę o 4 rano. Pewnie się nudziło biedakowi ;D

reklama
Do góry