reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Gratulacje Pytia. Ja już też muszę się pochwalić, że u mnie od wczoraj coś drgnęło...Maleństwo zaczyna się ujawniać. NARESZCIE. Na razie jest delikatne, ale ... zawsze coś.

reklama
agao po baletach i to tygodniowych maluszek odpoczywa,dzis sobota i zrobil sobie dzien wolny,dobrze ze w ogole zastukal,bo jak u mnie cisza caly dzien to mam okropne mysli,ale u ciebie wzial se urlopik na sobote widocznie

w dzień to chyba dzidziusie śpią bo jak sie chodzi to zasypiają wczoraj leżałam cały dzień bo mnie przeziębienie złapało to dostałam solidne kopy ;D
Czy ktoś wie od którego tygodnia te ruchy powinny być takie regularne? znaczy kiedy trzeba zacząć się niepokoić?

reklama
ale nie będę dzisiaj przy sobocie męczyć lekarza, chyba jak dzidzi dzisiaj mniej ruchliwy w zasadzie prawie wcale to ni c takiego co??????
w jednej książce piszą że takie ruchy zwykle czuć 21-23 tydzień i są nieregularne

Do góry