reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Osinka: Ty też zmiataj do łóżka. jeszcze przed Tobą muszę napaść targ po zielone do stroików i bamk, coby puścić przelew - w końcu dostałam tego szczurka. wreszcie. a Fasola niech małpuje póki może. byle dała pospać chociaż troszkę.

DOBRANOC PCHŁY NA NOC

Cały dzień cisza lub łaskawe 2 puknięcia a teraz - tańce, hulanki, swawole i ogromna zgaga...Prosię nie dziecko...Nie można by tak bez tej zgagi? ;D

mój łomotał całą noc i całą noc paliło mnie w gardle bo siedział wysoko popijałam zgagę wodą pomagało na trochę ale się budziłam częściej na sikanie i przypominała mi się zgaga co za noc

KingaP z miłą chęcią bym przywołała do porządku ale nie słucha nie tylko mnie. Tatuś też prosił ale na nic. Uparte Jak baran :):)

agawa1 pisze:
KingaP z miłą chęcią bym przywołała do porządku ale nie słucha nie tylko mnie. Tatuś też prosił ale na nic. Uparte Jak baran :):)

oj agawa, to masz niegrzeczne dziecko ;) moja mała uspokaja się momentalnie, jak mąż położy swoje wielkie ciepłe łapsko na moim brzuchu :) ostatnio chyba z pół godziny czekał na znak od Agaty i doczekał się tylko 1 małego puknięcia ;) moją dłoń dzidzior obkopuje namiętnie a potem wtula się w nią, wpasowuje i nieruchomieje - cudne uczucie!!! wystarczy, że położę wieczorem rękę po prawej stronie brzucha ::)

reklama
no Indywidualista i do tego wstydliwy. :):) Jak z nim rozmawiam i kłade rękę na brzuchu to bryka. Jak mąż położy to zmyka. Jak lekarz robi usg to sie rękami zasłania. Podobno faceci tacy wstydliwi sa no zobaczymy. :):) tyle tylko że jak takie dożarte będzie to jak z nim wytrzymam :):)

Do góry