reklama
Osinka: Ty też zmiataj do łóżka. jeszcze przed Tobą muszę napaść targ po zielone do stroików i bamk, coby puścić przelew - w końcu dostałam tego szczurka. wreszcie. a Fasola niech małpuje póki może. byle dała pospać chociaż troszkę.
DOBRANOC PCHŁY NA NOC
DOBRANOC PCHŁY NA NOC
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
buziaki dla Mamus, też idę spać
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja mała dzielnie mi dziś pomagała w kuchni, teraz pada, tak jak i szalona mamuska
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agawa1 pisze:KingaP z miłą chęcią bym przywołała do porządku ale nie słucha nie tylko mnie. Tatuś też prosił ale na nic. Uparte Jak baran
oj agawa, to masz niegrzeczne dziecko moja mała uspokaja się momentalnie, jak mąż położy swoje wielkie ciepłe łapsko na moim brzuchu ostatnio chyba z pół godziny czekał na znak od Agaty i doczekał się tylko 1 małego puknięcia moją dłoń dzidzior obkopuje namiętnie a potem wtula się w nią, wpasowuje i nieruchomieje - cudne uczucie!!! wystarczy, że położę wieczorem rękę po prawej stronie brzucha :
reklama
no Indywidualista i do tego wstydliwy. Jak z nim rozmawiam i kłade rękę na brzuchu to bryka. Jak mąż położy to zmyka. Jak lekarz robi usg to sie rękami zasłania. Podobno faceci tacy wstydliwi sa no zobaczymy. tyle tylko że jak takie dożarte będzie to jak z nim wytrzymam
Podziel się: