reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Mój mąż po ostatnim usg zaszalał i kupił pierwszą książkę dla Mieszka:)

Powiastki Beatrix Potter - Kobieta.pl

Strasznie droga, ale naprawdę przepięknie wydana i w tłumaczeniu M. Musierowicz- od lat czekałam na tą publikację.A ilustracje przecudne!
Teraz M. czyta codziennie wieczorem Małemu jedną powiastkę:)
A ja zaczynam kompletować wierszowane bajki pamiętane z dzieciństwa na CD :-) Muszę kupić coś małego i przenośnego do ich słuchania - wieża jest w salonie.

Ale jestem wściekła:wściekła/y::angry::no:
Przyszła moja przesyłka z tchibo, tylko w środku zamiast leżaczka niemowlęcego kijki do power walkingu... Wysłałam im malia i czekam na odp.
Bardzo się zawiodłam na Tchibo - nie dość, że czekałam miesiąc aby się odezwali żeby stwierdzić, że przesyłka do nich wróciła to jeszcze fakturę mi wysłali i to źle wystawioną :wściekła/y: Więcej przez internet u nich nie kupię. Merlin też podpadł.

Ale miałam cudowny dzień! Wybrałam się z mamą do sklepu i na deserek:) Mamusia kupiła mi piękny biustonosz 80G(!!!). Pani w sklepie powiedziała, że na pewno będzie za duży i chciała mi dać E.... okzał się idealny. Oprócz tego mamusia kupiła mi śliczny rożek, mięciutki kocyk w zielono-niebiesko-brązowe małe kropeczki, kocyk cieniutki beżowy, trochę pieluch tetrowych i flanelowych i mały komplet 2 body + skarpetki i spioszki:) Moja wyprawka zajmuje już całe łóżeczko! Mam nadzieję, że niebawem dotrze komoda i będę mogła wrzucić tam te rzeczy, bo ciasno się robi:)

Wczoraj coś nas naszło z mężem, chyba malowanie zaczniemy w lutym, później się zrobi dużą szafę zabudowaną i trzeba będzie wymienić rolety na zasłony, bo bardzo nam okna parują i wilgoć w pokoju wchodzi w kątach. No i trzeba w końcu łóżeczko zamówić... w ogóle to mój mężo stwierdził, że muszę zrobić listę potrzebnych rzeczy i pomału kupować, żeby nie wszystko na raz.

A to wózek, jaki siostra mi po synku wyśle :)

Roan Wózek Kortina - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl

niestety nie umiem wklejać zdjęć :( ale znalazłam stronkę z identycznym :)

Ostatnia edycja:
Zebrra a jakie ładne te wózeczki!!
Ja zachorowałam na wózek i chyba go dzisiaj zarezerwuję i pojadę po niego...ale czy to nie za wcześnie na zakup wózka??...:zawstydzona/y:

Zebrra fajny ten wózek, rzeczywiście leciutki! Może o nim pomyślimy, ale póki co obejrze te od znajomych. I muszę koniecznie dokupić trumienkę na bagażnik dachowy. Mamy oboje małe samochody (toyota yaris i peugeot 206) i obawiam się, że bez dodatkowego bagażnika się nie obejdzie.

Katamisz jak jesteś zdecydowana to czemu nie! Tylko tak jak pisała kiedyś Zebrra, zastanów się czy nie lepiej poczekać 2 miesiące żeby potem dłuzej mieć gwarancję...

Agabre ja wyjeżdżam w przyszłym tygodniu na kilka dni i w tym czasie mój M. zabiera się za malowanie przedpokoju więc też nas czeka mały remont. I zamiast wymyslać co i jak, wybrać farbę i meble ja cały czs oglądam rzeczy dla dzieci:)

Wszystko zalezy od Ciebie, mnie chyba szkoda byłoby upływającej gwarancji... ale jeżeli np. teraz masz fundusze, a potem będzie gorzej, to jasne że lepiej kupić :)

reklama
Do góry