reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
asinka85
Ja tez zdecydowalam sie na roana ale tylko gleboki,a kosz metalowy bardzo mi sie podoba, duzo sie do niego miesci (dla Ameli mialam Inglesine gleboka i nawet 2 paczki pampersow miescilam do kosza i jeszcze jakies tam drobiazgi. O spacerówce to mysle o x landerze xa na zime i potem wiosne bedzie dobry (jak dziecko jeszcze nie chodzi). A potem to spacerowka w stylu mini.
Moze i latwiej jeden wozek kupic, ale zadem mi sie w 100% nie podoba, a nie chce nowych tylko uzywane.
Amela miała 6 wozków i zaden nie byl tym idealnym.

asinka no to rozumiem już kompletnie
biggrin.gif
biggrin.gif
i gratuluje zakupuu

Zołza my kupiliśmy jumpera 2 w 1 za 320 zł (aukcja) teraz tylko fotelik a on kosztuje 180 zł - zamierzamy go w tym miesiacu kupić
biggrin.gif

Rany, 6 wózków! mąż to by mnie z domu wygonił;) Juz teraz, jak mu mówię, że jak dziecko zacznie biegać, to kupimy taką małą spcerówę, to patrzy na mnie jakbym niespełna rozumu była, hehe:) Ale to jeszcze dał sobie jakos przetłumaczyć:)
Ja w sumie też nie szukam ideału- wózek jak wózek- ważne żeby jeździł. Pracowałam latami jako niania i żaden z wózków moich podopiecznych nie był idealny, ale wszystkie całkiem dobrze się sprawowały i jakoś dawały radę:) Myslę, ze mój x- ladner też podoła i oprócz małej sapcerówki już nic nie kupimy:)

A ten roan b. ładny! Taki klasyczny i gondolka wygląda na wygodną- podoba mi się:)

No 6 ale pierwszy Inglesina (gleboki) pożyczony, trzeba bylo go oddac jak mała miała 4 miesiace wiec pozyczylismy Polaka (tez gleboki). Potem Pierr cardine coneco basco, niby 2 w jednym ale ja noworodka bym w nim nie woziła,a dla ameli jak miała 6 miesiecy byl idealny bo miał pelna regulacje oparcia a siedzisko odwracane i mozna bylo je ustawic w 3 poziomach. Potem na lato dostała Mini (spacerówka), Pierr cardine sprzedalismy, a tu zima przyszła snieg po kolana i Mini nie dał rady wiec szwagierka załatwiła nam od jakies tam kumpeli Quinny buzz, a ten 6 to taka zwykła parasolka szwagier przywiózł z Dani ale tandetna strasznie była bo na naszych kocich łbach kółko sie ułamało.

asinka - gratuluję wyboru, roany maja obszerne gondole i są klasykami, które mi również się podobają;
teraz dla młodego mam mikado astona ze skrętnymi kółkami przednimi, bo musze mieć 1 wolną rekę na Ninkę, a przy skręcaniu klasykiem musiałabym użyć 2; no i spacerówka prawie nieużywana,a gondola zupełnie nowa, bo przy Nince równiez obskoczyłam kilka wózków;-)dokładnie 5, z czego 2 zostały - właśnie ten mikado i lekka spacerówka, w której jeszcze czasem Ninka jeździ;-)i myślę wciąz o dostawce do dużego wózka, żeby Ninka sobie mogła siupnąć jak się zmęczy - same wydatki, jakby nie patrzeć...

https://www.babyboom.pl/forum/members/andariel-48093.htmlandariel
Tez zastanawiałam sie nad Mikado wlasnie ze wzgledu na skretne kola i przestronna gondole, no i ten sam urok posiadania juz jednej pociechy (chodzacej) i tez musze miec jedna reke wolna ale ostatnio testowałam w sklepie Roana (robiłam rajd miedzy połkami jadac jedna reka, a w drugiej Amela (za reke) i nie mialam problemow wiec zdecydowałam sie na Roana.

reklama
mysia [/B]cieszę się, że nareszcie zdecydowaliście się na mebelki! Długo cię to męczyło:) Kamień z serca, co?:)
o i to bardzo...normalnie czuje się o niebo lepiej...tym bardziej, ze teraz inne problemy

asinka skoro ci wózeczek odpowiada to tylko sie cieszyc...moja siostra jeszcze taki miała i naprawdę było przyjemnością ja wozić w takim wózku...tylko duzyyyy był jak na wyjazdy

Do góry