Witam, ostatnią miesiączkę miała 16 grudnia, cykle mam 28 dniowe. W piątek zrobiłam test i wyszły 2 kreski, kiedy powinnam iść do ginekologa? Jestem umówiona na wizytę 30 stycznia, ale czy to nie za późno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno najlepiej isc w 7/8 tc to wtedy powinno juz sie uslyszec serduszkoWitam, ostatnią miesiączkę miała 16 grudnia, cykle mam 28 dniowe. W piątek zrobiłam test i wyszły 2 kreski, kiedy powinnam iść do ginekologa? Jestem umówiona na wizytę 30 stycznia, ale czy to nie za późno?
No ale jak fajny lekarz to czy trafisz do niego w 6 czy 12 to wypisze ze wizyta byla przed 10 hehe liczy sie podpisTez słyszałam, że najlepiej 7/8 tydzień. Z administracyjnego punktu widzenia najważniejsze, żeby pierwsza wizyta miała miejsce przed 10. tygodniem.