reklama
marianna879
Zaciekawiona BB
Co do szczotek prostujących to nie wiem, ale czasem prostowałam na szczotkę włosy i możliwe, że efekt jest podobny, delikatny keratynowe prostowanie to jednak coś innego. Powiem Wam, że skusiłam się w końcu miałam keratynę winogronową i jestem zadowolona, włosy bardziej błyszczą i wydają się odżywione. Jestem ciekawa, ile się efekt utrzyma.
marianna879
Zaciekawiona BB
Po to jest forum, żeby pytać ja przeszukałam internet i dowiedziałam się sporo o keratynowym prostowaniu, ale to jedno, a drugie to osobiste doświadczenia osób, które w tym wypadku amazon keratin używały. Ja osobiście jestem zadowolona i mogę to napisać, dzięki czemu ktoś, kto się będzie zastanawiać, może poczuje się przekonany
marianna879
Zaciekawiona BB
Nigdy wam się nie znudzi zakładanie tych spamerskich kont i wrzucanie tych samych nic nie wnoszących do tematu odpowiedzi?
caroline80
Początkująca w BB
Ja robiłam keratynowe prostowanie kilka razy - encanto, kativą i jakimś zestawem z aliexpress. encanto trzymało mi się najdłużej, ale jest najmniej przyjemne. Oczy mi nie łzawiły, normalnie płakałam. Przy kativie było lepiej, za to włosy szybciej zaczęły się odkształcać, w zasadzie zadziałały jak zabieg lekko wygładzający. Więc obecnie zrezygnowałam w ogóle
Karolanka90
Początkująca w BB
Też próbowałam, jednak dla mnie efekt nie jest wart tej kasy. Znacznie taniej i prościej dla mnie jest po prostu wyprostować włosy prostownicą. Nie używam jej codziennie, więc nie obawiam się o przesuszone włosy. Zresztą i tak mam taką fajną prostownicę z babylissa, że sobie spokojnie mogę zmniejszyć temperaturę i nic złego mi się z włosami nie dzieje. Nie ciągnie za włosy, nie wyrywa ich, bo ma gładką ceramiczną powłokę. No i prostowanie to chwila dosłownie, a trzyma się do następnego mycia.
Ja robiłam i fryzjerka użyła Amazon Keratin. Nie jestem ekspertem,ale dla mnie zabieg magia. Włosy sprężyste, lśniące, gęstsze od razu. Uzywam mniej kosmetyków. Dla podtrzymania efektu, kupiłam set z Amazon i jestem zachwycona... Pachnące, ekonomiczne, no same plusy bym mogła wymieniać. Do tego skład jest fajny nawet la tych, co lubią eko: olej kokosowy jako baza. Naprawdę, już nie kupię innych kosmetyków a keratynę to na pewno powtórzę. Moje włosy nie są sztywno proste - są naturalne. I to jest najlepsze, nie wahaj się w ogóle.Robiłyście kiedyś keratynowe prostowanie? Co o tym sądzicie?
Moja fryzjerka polecała mi ostatnio ten zabieg. Pracuje na produktach Amazon Keratin i mówiła, że można tylko wygładzić włosy zamiast całkiem wyprostować, przyznam że zastanawiam się nad tym. Macie jakieś doświadczenia?
reklama
fakt, ja mam ciemne... może też dlatego, ale dla mnie bomba. Po farbowaniu zaleca się poczekać parę tygodni, ja już od 3 miesięcy mam prostei naprawdę zmniejszyły mi się wydatki na kosmetyki do włosów odkąd amazona używam <3Wszystko zależy jakie się ma włosy ,moja mówiła że na rozjaśniane ,nie poleca bo nie będzie efektu , siostra ma na ciemnych i zadowolona ,wystarczy po umyciu wysuszyć i spokój, ale że w ciąży nie można ,to ja się męczę he he
Podziel się: