reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katar

W Laboratorium prywatnie, robią dziecku badania na alergie. Jest cała paleta tego, ale można sobie wybrać na co się chce zrobić i też podpowiedzą. Trzeba zadzwonić do jakiegoś Laboratorium który macie blisko i dobry i prywatnie zrobic. Bo lekarza to mi mówią że taka pora i wg ale to dziwne
To wiem, ze są takie badania, ale podobno u takiego malucha w większości nie miarodajne, dopiero po 6 miesiącu mogą wyjść, ale tez nie musza… Tak powiedział pediatra alergolog.

Myślałam ze jesteście skierowani na coś konkretnego.

My robiliśmy już IgE całkowite (prywatnie) bo to podobno może wykazać czy alergia jest czy nie, ale wyszło tylko minimalnie podwyższone.

Te kierunkowe panele to podobno nie ma co robić, przynajmniej do 6/7 miesiąca :(

reklama
Witam
Córka ma 6msc
To nasz chyba już czwarty katar :((
To moje pierwsze dziecko dbam o nią okropnie, zawsze ciepło ubrana karmiona piersią, nie rozumiem z czego wynika ten ciągły wodnista katar.. Dopiero przełożyłam szczepionkę bo była chora.. Teraz 2tyg minęło u znów sam katar i kichanie.
To ciągle do nas wraca, nie wiem dlaczego i skad..
Ile macie stopni w domu i jak ubierasz córkę? Wychodzicie na spacery? Najlepiej właśnie przy takiej temperaturze jak teraz, w okolicach 0 czy nawet przy małych przymrozkach

Do góry