Bociania Łąka
Fanka BB :)
Nika właśnie z tym samym problemem potrzebuję kontaktu do dobrego alergologa. Mój Hubercik ma 10 miesiecy i 5 miesiecy temu okazało sie, że ma astme alergiczna. Udało nam się dostać do alergolog w Medicoverze (świetna, ale do niej brak terminów) i wypisałan nam recepty na leki. Ostatni katarek zakończył się już katarkiem, a nie zapaleniem oskrzeli z dusznościami jak poprzednio, więc wydaje mi się, że jest dobrze (ponoć dziecku do 18-go miesiąca życia można wyleczyć astme całkowicie).
Ale Hubuś od kilku dni ma jakiś dziwny kaszelek - nie męczący, ale taki dziwny. Nie znam żadnego dobrego alergologa, a do tamtej lekarki sie nie dostanę - terminy na marzec już sa zaklepane (dramat - człowiek płaci kupę kasy, a i tak nie może sie dostac do lekarza)!
Zakończyliśmy kuracje tak jak nam kazała - po 12-tu tygodniach, ale wiesz... niepewność mam cały czas. Zwłaszcza, że pediatra nie osłucha dziecka tak dobrze jak specjalistyczny lekarz.
Pozdrawiam serdecznie.
Ale Hubuś od kilku dni ma jakiś dziwny kaszelek - nie męczący, ale taki dziwny. Nie znam żadnego dobrego alergologa, a do tamtej lekarki sie nie dostanę - terminy na marzec już sa zaklepane (dramat - człowiek płaci kupę kasy, a i tak nie może sie dostac do lekarza)!
Zakończyliśmy kuracje tak jak nam kazała - po 12-tu tygodniach, ale wiesz... niepewność mam cały czas. Zwłaszcza, że pediatra nie osłucha dziecka tak dobrze jak specjalistyczny lekarz.
Pozdrawiam serdecznie.