reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...karolinka moja wymarzona córeczka...

basiaa0572

Początkująca w BB
Miasto
Ełk
Dziś minął miesiąc od odejścia mojej kochanej córeczki Karolinki:-(.Nie wiem czym na to zasłużyłam że Bóg ją mi tak szybko zabrał nie dając mi szansy na jej poznanie.Jestem bardzo zagniewana na niego.Karolinko bardzo mi ciebie brakuje i nie mogę się z tym pogodzić że Cię już nie ma Ty moja mała kruszynko mój malutki pęcherzyku...Napewno jest Ci tam też dobrze i bawisz się w towarzystwie swego ciotecznego braciszka ale chciałabym żebyś była z nami bo mamusia bardzo za tobą tęskni.Każdy dzien bez Ciebie jest wiecznością i nawet Twój braciszek nie jest w stanie poprawić nastroju mamie.Najchętniej bym do Ciebie dołączyła ale wiem że jestem jeszcze tu na ziemi potrzebna więc czekaj na mnie tam w niebie i miej nas w swojej opiece moja mała kochana dziewczynko,mój aniołku.Pamiętaj że bardzo Cię kochamy.Światełko dla Ciebie
[*]
[*]
[*]Śpij w spokoju mój aniołku.

reklama
Jest coś takiego jak uprawdopodobnienie płci i w akcie urodzenia wpisuje się płeć taką jak podpowiada serce a ja czułam że to będzie dziewczynka.Nie mam córki na ziemi ale jest chociaż w niebie.Światełko dla naszych aniołków(*) (*)

reklama
Dziś minęły 3 miesiące odkąd nie ma mojej kochanej córeczki Karolinki a ja dalej nie mogę się z tym pogodzić.
Karolinko światełko dla ciebie (*)

Do góry