reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
MONILA czytam Twoją historię i łzy same płyną
mój synek Karolek przyszedł na świat 30 kwietnia 2010 r
dał nam 10 godzin szcześcia i radości
mój synek Karolek przyszedł na świat 30 kwietnia 2010 r
dał nam 10 godzin szcześcia i radości
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Monila, siły dla Ciebie i męża, dla Karolka
[*], łzy same płyną...
[*], łzy same płyną...
betulka7
Początkująca w BB
Kochana Monilo,wiem co przeżywacie,i co gorsza bardzo znam to uczucie,ponieważ Moje Córeczki także powiększyły grono Aniołów,Maja:04.02.2010 oraz Zuzia:29.06.2011[*][*],wyrazy współczucia i Światełko dla Waszego Aniołka[*]
monikasia
Fanka BB :)
Tule cie mocno:*
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Monila tak pięknie piszesz ,że nie sposób nie płakać czytając to wszystko. Ja też już się wyżaliłam a teraz czas na poczytanie waszych historii tak innych a wszystkie z takim samym zakończeniem.Zazdroszczę ci tych kilku dni które przeżyłaś z dzieciątkiem czy byłoby mi łatwiej pogodzić się ,,,pewnie nie. Musimy posklejać jakoś nasze serca ,żeby mogły dalej bić . Zapalam światełko dla Aniołka[*]
tataSMOK jakie trzeba mieć serce wielkie ,żeby być przy tych dzieciach i potrafić jeszcze współczuć.Podziwiam Twoją siłę na pewno byłeś wsparciem dla nie jednej zrozpaczonej matki, załamanego ojca. Zadziwia mnie widok pana z zakładu pogrzebowego który ma łzy w oczach widząc matkę która niesie swoją córeczkę ubraną w białą sukienusię i układa ją w trumience jakby to było łóżeczko.Zapalam światełko dla Twojego brata Pawła [*] ten Aniołek na pewno czuwa nad tobą.
tataSMOK jakie trzeba mieć serce wielkie ,żeby być przy tych dzieciach i potrafić jeszcze współczuć.Podziwiam Twoją siłę na pewno byłeś wsparciem dla nie jednej zrozpaczonej matki, załamanego ojca. Zadziwia mnie widok pana z zakładu pogrzebowego który ma łzy w oczach widząc matkę która niesie swoją córeczkę ubraną w białą sukienusię i układa ją w trumience jakby to było łóżeczko.Zapalam światełko dla Twojego brata Pawła [*] ten Aniołek na pewno czuwa nad tobą.
Podziel się: