reklama
dawidowe
Fanka BB :)
ja też, ale gdyby to zaświadczenie było np potrzebne od pediatry to w sumie trzeba by było od początku kłamać, bo Piotrusia pediatra przecież wie, że nie karmię piersią
haha o tym samym pomyslałam. za to gin napewno z checia by mi wypisał bo u niego biznes to biznes ;-)
dorisday2512
chyba ,ze akurat wracasz do karmienia piersią akurat w chwili powrotu do pracy. Taki zbieg okolicznosci
dorisday2512
to tylko taki pic dla pediatry , gdyby faktycznie trzeba bylo zaswiadzcenie dla pracodawcy. Ogólnie bzdura .
U mnie zwykle jest różnica, ale ja doję tylko raz dziennie wieczorem. Wszystko zależy kiedy młody pije i z której piersi. Czasami sama nie wiem ile mi leci, bo po 2 godzinach albo lepiej wszystko mi jedno z której byle ogólna ilość się zgadzała (na zmianę wyciągam ile mogę).Dziewczyny, ktore sie doja: tez macie taka dysproporcje miedzy jedna a druga piersia, ze z jednej doicie 90, a z drugiej 20?? Tezn sam czas dojenia, pol godziny.
cass
Mi zaświadczenie wystawił lekarz medycyny pracy bo przed powrotem wymagane były badania lekarskie.
Co do ściągania, u mnie różnie, ja ściągam raz dziennie, wczoraj ściągnęłam 170 ml z prawej piersi, przedwczoraj z lewej 140. Ale n kilka dni temu tylko 80 ml. Zależy od dnia. Jakieś dwa tyg temu miałam kryzys laktacyjny i udało mi się ściągać po 40-60 ml z obu piersi ale homeopatia poszła w ruch i mleczarnia ruszyła :-)
Co do ściągania, u mnie różnie, ja ściągam raz dziennie, wczoraj ściągnęłam 170 ml z prawej piersi, przedwczoraj z lewej 140. Ale n kilka dni temu tylko 80 ml. Zależy od dnia. Jakieś dwa tyg temu miałam kryzys laktacyjny i udało mi się ściągać po 40-60 ml z obu piersi ale homeopatia poszła w ruch i mleczarnia ruszyła :-)
stripMYmind
hehehe ja też sobie wyobraziłam to wyciskanie mleka przez pracodawcę
reklama
stripMYmind
a czy któraś wie coś więcej o tym karmieniu drenem po palcu?
Podziel się: