reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

reklama
E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!

Witam, co do kubków niekapków '360 to faktycznie bardzo fajna sprawa, moja siostrzenica też taki miała, teraz więcej pije z buletki po wodzie Kubuś bo z nich nie leci jak się butelka przewróci. Co do łyżeczki zastanawiałam się właśnie nad nią dla Filipa ale zauważyłam że bardzo fajnie idzie mu zlizywanie z normalnej łyżeczki- co prawda były to syropki jak był chory ale jednem miał bardzo gęstą konsystencję i dawał radę.

No Siostrze kupiłam ten zestaw butelka z łyżeczką bo najmłodsza NICZEGO nie chciała jeść- ani piersi, ani butelki, ani łyżeczki... A tym jakoś poszło.

E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!

Możesz podać linka,jak wygląda ten kubek?

reklama
Hej dziewczyny;) Nie wiem czy już był poruszany ten temat na tym wątku, ale mam pytanko;) Ile Wam się udaje odciągnąć mleczka? Ja jak idę na fitness to odciągam małej 125ml, ale na dwa razy. Wikusia to zjada na jedno posiedzenie i jeszcze jej jest mało:( A drugie pytanko to ile ona powinna zjadać jednorazowo ml jak ma 12 tygodni?

Do góry