reklama
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
tak http://www.maluszek24.pl/index.php?p2316,lovi-butelka-silikonowa-z-lyzeczka-120-mlWydaje mi się, że ta dokręcana łyżeczka jest z lovi.
dobranocka
podwójna październikówka!
E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!
Witam, co do kubków niekapków '360 to faktycznie bardzo fajna sprawa, moja siostrzenica też taki miała, teraz więcej pije z buletki po wodzie Kubuś bo z nich nie leci jak się butelka przewróci. Co do łyżeczki zastanawiałam się właśnie nad nią dla Filipa ale zauważyłam że bardzo fajnie idzie mu zlizywanie z normalnej łyżeczki- co prawda były to syropki jak był chory ale jednem miał bardzo gęstą konsystencję i dawał radę.
dobranocka
No Siostrze kupiłam ten zestaw butelka z łyżeczką bo najmłodsza NICZEGO nie chciała jeść- ani piersi, ani butelki, ani łyżeczki... A tym jakoś poszło.
na szczęście udawało się, mój mąż rozśmieszał Filipa i łykał powoli, chociaż Deflegmin nie należy do najsmaczniejszych.frogg to zazdroszczę, bo mojemu nie idzie podać syropu w żaden sposób
emiliab
Fanka BB :)
E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!
Możesz podać linka,jak wygląda ten kubek?
dobranocka
reklama
Hej dziewczyny Nie wiem czy już był poruszany ten temat na tym wątku, ale mam pytanko Ile Wam się udaje odciągnąć mleczka? Ja jak idę na fitness to odciągam małej 125ml, ale na dwa razy. Wikusia to zjada na jedno posiedzenie i jeszcze jej jest mało A drugie pytanko to ile ona powinna zjadać jednorazowo ml jak ma 12 tygodni?
Podziel się: