reklama
Tutaj kroluje bledina, nestle i hipp, te 3 marki polecaja pediatrzy. Ja karmilam glownie bledina i troche nestle, a hipp nie kupywalam. A ceny to jak widzialas, taniutkie nie sa. Bylo wszystko o.k. maly bardzo dobrze je tolerowal. Zadnych problemow, wymiotow, biegunek, wypryskow, czy czegokolwiek. Mozesz wejsc na strone blediny i tam zobaczysz wszystko co maja, tak wybor jest bardzo duzy i robia juz teraz nawet do 3 lat, a kiedys jak ja karmilam to oferta konczyla sie na 18 miesiacach, czyli poltora roku.
martina969
Filipowa mama
ja dzisiaj na obiad mam fasolkę szparagową i mam nadzieję że małemu nic nie będzie, ale podobno taką młodą można..
aldonta
Fanka BB :)
ja dzisiaj na obiad mam fasolkę szparagową i mam nadzieję że małemu nic nie będzie, ale podobno taką młodą można..
witajcie...a ja wczoraj po fasolce po bretońsku i nic sie nie działo bolącego czy płaczacego.....wszytsko ale w umiarze
estragon
mamusia synusia:P
pomidory surowe wcinam, wczoraj na obiado-kolacje zjdałam warzywa z patelni, a więc smażone, no i pierwszy raz jadłam fasolkę szparagową i kukurydzę- objawów niepożądanych na razie brak, aaa i zjadłam też kawał snicersa z dużą ilością orzechów i kakao
N
nataliak
Gość
u nas po orzechach oraz daniu meksykanskim z kukurydza i fasola tez nic sie nie dzieje.
ja niestety musiałam wykluczyc z diety wszystko mleczne. Ze wzgledu na gigantyczne kolki małej
Od 1,5 tyg nie jem serów, nabiałów i pochodnych i odrazu widac poprawe...
Ale moj problem polega na zgoła czyms innym. Mała przestaje chciec ssac piers - woli butelkę..
Jestem chora na anginę i przez 36 godzin miałam gigantyczną temperaturę 40stopni. Pani Pediatra i lekarz ktory mnie badał mimo iż dostałam antybiotyk (ponoc nie przenika do mleka) kazali mi karmic, zeby mała dostawała moje przeciwciala..
Nie bylo siły zeby przystawic ją do piersi tak sie złościła, wyła - zalewajac sie łzami, ze ona nie che...
jedynym spodobem było odciągniecie mleka... ale laktatorem ja nie jestem w stanie sciagnac dostatecznej ilosci.
Jak ona ssie, to to mleko leci i leci... a laktatorem to poleci troche i dalej dupa...
Boje sie ze ona nie chce juz piersi bo woli butelkę - dokarmiam od 80-120 ml Bebilon Pepti kazdego dnia...
W poniedziałek bede u naszej pediatry to ja zwazymy ile przybrala i czy nadal bede musiala dokarmiac...
Obawiam sie, ze moja Krysia powoli zaczyna mi kończyć nasza wspolną przygodę z laktacja (Antosia karmiłam do 8-ego miesiaca) i smutno mi z tego powodu
Od 1,5 tyg nie jem serów, nabiałów i pochodnych i odrazu widac poprawe...
Ale moj problem polega na zgoła czyms innym. Mała przestaje chciec ssac piers - woli butelkę..
Jestem chora na anginę i przez 36 godzin miałam gigantyczną temperaturę 40stopni. Pani Pediatra i lekarz ktory mnie badał mimo iż dostałam antybiotyk (ponoc nie przenika do mleka) kazali mi karmic, zeby mała dostawała moje przeciwciala..
Nie bylo siły zeby przystawic ją do piersi tak sie złościła, wyła - zalewajac sie łzami, ze ona nie che...
jedynym spodobem było odciągniecie mleka... ale laktatorem ja nie jestem w stanie sciagnac dostatecznej ilosci.
Jak ona ssie, to to mleko leci i leci... a laktatorem to poleci troche i dalej dupa...
Boje sie ze ona nie chce juz piersi bo woli butelkę - dokarmiam od 80-120 ml Bebilon Pepti kazdego dnia...
W poniedziałek bede u naszej pediatry to ja zwazymy ile przybrala i czy nadal bede musiala dokarmiac...
Obawiam sie, ze moja Krysia powoli zaczyna mi kończyć nasza wspolną przygodę z laktacja (Antosia karmiłam do 8-ego miesiaca) i smutno mi z tego powodu
reklama
julienx-nie smutaj sie,pamietaj ze najwazniejsze aby Antosia jadla i czerpala z tego przyjemnosc a nie ssala piers sie denerwowala i kojazyla sobie karmienie z czyms co wcale nie jest przyjmne,pamietaj ze to jej wybor nie twoj wiec nie masz czym sie zadreczac,czasami tak bywa ze maluszek woli butle z wlasnej wygody,lepiej leci,sam reguluje szybkosc i sile z jaka ssie
wazne aby rosla zdrowo,
wazne aby rosla zdrowo,