reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Wonka ja tęż chciałam poczekać do 6 miesiąca, ale czasami jak z mężem jemy obiad to mała tak na nas patrzy że aż mi głupio jeść przy niej. Chyba że dziś jej nie zasmakuje to poczekam jeszcze te 2 miesiące.

reklama
czasami jak z mężem jemy obiad to mała tak na nas patrzy że aż mi głupio jeść przy niej.

a to akurat jest kiepski argument...

leniuszek znowu dzis przeszla sama siebie bo zjadla na raz caly sloiczek 190g warzyw z miesem i poprawila jedna trzecia takiego duzego sloiczka owocow ze zbozami. czy ktores z forumowych dzieci tez tak wcina sloiczki? fakt ze mleka pije niewiele bo 3x160ml z czego raz z dodatkiem kleiku kukurydzianego i mala porcyjke kaszki z owocami. wazy jakies 7500g i ma okolo 70cm. tesciowa w niedziele stwierdzila ze juz dziecko utuczylismy...o_O

Nataliak moja Maja dzisiaj zjadła całą zawartość słoiczka jabłko marchew i winogron:)
Musiało jej smakować bo aż sama buzie otwierała i w ogóle nic się nie ubrudziła!!!
Zamierzam jej kupić jakieś zupki warzywne, na noc je pół słoiczka kaszki ryżowej z Hippa i popija cycem:)))

ja chcialam gotowac sama ale mrozenie odpada bo mamy stara zamrazarke i wszystko co z niej wyjmujemy smierdzi freonem ;P ale jak sie przeprowadzimy to bedziemy miec nowa lodowke ze sprawna zamrazarka wiec zaczne cos pichcic leniuszkowi :) owocki glownie bedzie ze sloiczkow jadla bo bez sensu gotowac kupne a surowym nie ufam na tyle zeby dziecku podac, przynajmniej jeszcze nie teraz.

Nataliak to że chcę spróbować dać małej łyżeczkę deserku to na pewno nie przez to że mała nas tak obserwuje przy jedzeniu. Tylko z ciekawości chcemy sprawdzić czy będzie jej smakować.

ja chcialam gotowac sama ale mrozenie odpada bo mamy stara zamrazarke i wszystko co z niej wyjmujemy smierdzi freonem ;P ale jak sie przeprowadzimy to bedziemy miec nowa lodowke ze sprawna zamrazarka wiec zaczne cos pichcic leniuszkowi :) owocki glownie bedzie ze sloiczkow jadla bo bez sensu gotowac kupne a surowym nie ufam na tyle zeby dziecku podac, przynajmniej jeszcze nie teraz.

u nas tez owoce będa ze słoiczków...bo warzywa mamy takie swojskie a owoców w tym roku niestety nie:(((

reklama
Do góry