reklama
Powyżej 5 jest ciąża, tylko bardzo wczesna, tak samo jak i kreska na teście to pokazuje, powtórz za 2 dni i gratulacje [emoji4]
Co sądzicie ? Myślałam, że powyżej 5 już oznacza ciążę a tu tak niejednoznacznie.
Dziękuje Oby dobrze przyrastało. W poprzedniej ciąży moje przyrosty były na poziomie 45% ale wszystko dobrze się skończyło.Powyżej 5 jest ciąża, tylko bardzo wczesna, tak samo jak i kreska na teście to pokazuje, powtórz za 2 dni i gratulacje [emoji4]
Teraz też będzie wszystko dobrze, trzymam kciukiDziękuje Oby dobrze przyrastało. W poprzedniej ciąży moje przyrosty były na poziomie 45% ale wszystko dobrze się skończyło.
Fado123
Fanka BB :)
A który masz dc ? Beta bardzo niska ,sprawdź przyrostCo sądzicie ? Myślałam, że powyżej 5 już oznacza ciążę a tu tak niejednoznacznie.
blanny
Autorka nie wie, który to DC, bo nie miała jeszcze okresu w ogóle od kiedy urodziła. Po prostu zaszła w ciążę przy pierwszej owulacji, jeszcze przed pierwszym okresem. (Karmi piersią.) Pisała o tym w sumie już w pierwszym poście.A który masz dc ? Beta bardzo niska ,sprawdź przyrost
Dokładnie tak. Jutro idę znowu na betę i zobaczymyAutorka nie wie, który to DC, bo nie miała jeszcze okresu w ogóle od kiedy urodziła. Po prostu zaszła w ciążę przy pierwszej owulacji, jeszcze przed pierwszym okresem. (Karmi piersią.) Pisała o tym w sumie już w pierwszym poście.
MumToBe ;)
I jak? Powtarzałaś betę? Trzymam kciuki za przyrost [emoji110][emoji1696][emoji4]
reklama
Tak i przy okazji progesteron, wyniki po 16. Czekam jak na szpilkach. DziękujeI jak? Powtarzałaś betę? Trzymam kciuki za przyrost [emoji110][emoji1696][emoji4]
Podziel się: