reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszków butelką

Ja daje NAN bo w szpitalu pił właśnie to. Zmienic można tylko ja pamiętam jak Igorowi po szpitalu dałąm Bebiko to 1 dzień problem z kupą miał a potem luz.
Dodam, że nawet miałam Bebiko kupione, a że w szpitalu włąśnie to Nan pił to kazałam mężowi zakupić cobym w święta niemiałą ryku w domu:tak: I już chyba przy NAN zostaniemy:-D

reklama
Mi w szpitalu powiedzieli, że nie ma znaczenia jakie mleko bo wszystkie mają podobny skład. A w szpitalu mają takie jakie im dana firma zasponsoruje :tak: Ja chwilowo mam bebilon ten dla alergików bo takie w aptece pani dała mojemu mężowi. Co do butli to chyba i u mnie na tym się skończy :-( zazdroszczę Wam, że mimo karmienia butlą wasze maluchy chcą pierś. Mój na początku jeszcze chciał ale dziś to już walki toczę ostre bo on nie umie się nagle przyssać :-(.

Nam położna powiedziała żeby przepajać po karmieniu (między karmieniami) i tak robimy.
I wtedy kiedy małego brzuszek boli bo kupci zrobić nie może a po wodzie lepiej mu idzie robota :-)

Acha Hubert jest na NAN pro 1 bo położna nam to poleciła. A na wyjazdy i wyjścia kupiłam kilka słoiczków NAN takiego gotowego jak w szpitalu.

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Takiego maila mi kolezanka napisala, ze az sie poryczalam, okazalo sie, ze ona tez miala identyczny problem z karmieniem i napisala, zebym sie nie obwiniala, itp, juz nie bede opisywac, ale mega mi to pomoglo, bo tak to caly czas lzy mi sie cisna do oczu

reklama
Do góry