reklama
Y
yra245
Gość
polusia ja nadal kaszkę + jogurt. ale kaszka codziennie inna, w szafce stoi z 6 rodzajów kaszek, najbardziej lubi zbożowe.
M
myszowata
Gość
u nas też nadal kaszka + to co ja jem np trochę jakiejś kanapki albo jajka czy parówki...dziś jadłam sałatkę z majonezem to biedny nie dostał;-)
Czy któraś z was używa takiej miseczki MISECZKA NIEWYSYPKA niekapek GYRO BOWL talerzyk (1460408661) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nikodem uwielbia ryż preparowany tylko ciężko się go zbiera taka miseczka była by pewnie fajnym rozwiązaniem co myślicie?
Nikodem uwielbia ryż preparowany tylko ciężko się go zbiera taka miseczka była by pewnie fajnym rozwiązaniem co myślicie?
M
myszowata
Gość
a i polusia miałam Ci napisać wcześniej już - też kupiłam kilka tych słoiczków hipp moje śniadanko czy jakoś tak i niestety bez szału - owoce Franek nawet zje, ale jak dochodzimy do warstwy musli to już koniec..
juustyna w ddtvn Prokop z tego jakoś wysypał
juustyna w ddtvn Prokop z tego jakoś wysypał
reklama
ionka
Fanka BB :)
dziś na obiad Ol dostała wczorajszego risotto z kurczakiem i pieczarkami. normalnie szał, chociaz ogólnie ryż tak sobie lubi. no ale przyprawione ostro, czosnek, cebula, papryka.
troche sie cykałam dawac grzyby, ale niedługo potem zrobiła wielka pomarańczową od papryki ;-) kupę, więc chyba ok :-)
troche sie cykałam dawac grzyby, ale niedługo potem zrobiła wielka pomarańczową od papryki ;-) kupę, więc chyba ok :-)
Podziel się: