reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

KArlajna u nas tak samo jest:D

A ja mlodego odstawilam w nocy od cycka.Bo juz mialam dosc ciaglego wstawania co 1,5h-2h zeby sobie pomemlal i zasnął.Dzisiaj byla 4 noc bez cycka i jak na razie rewelka!!!!!!Zasnął o 18 obudzil sie o 23 ale nawet go nie bralam 5 min pofikał i usnął.Potem o 3 sie obudził dostał herbatke w butli!!!(normalnie butli nie tknie a tu wypil 100ml) wczesniej dawalam niekapka ale za mocno mu leci a on zaspany i sie krztusil.No i tak spal do 7 o 7 dostal cyca i spalismy jeszcze do 8 wiec bomba!!

reklama
KArlajna u nas tak samo jest:D

A ja mlodego odstawilam w nocy od cycka.Bo juz mialam dosc ciaglego wstawania co 1,5h-2h zeby sobie pomemlal i zasnął.Dzisiaj byla 4 noc bez cycka i jak na razie rewelka!!!!!!Zasnął o 18 obudzil sie o 23 ale nawet go nie bralam 5 min pofikał i usnął.Potem o 3 sie obudził dostał herbatke w butli!!!(normalnie butli nie tknie a tu wypil 100ml) wczesniej dawalam niekapka ale za mocno mu leci a on zaspany i sie krztusil.No i tak spal do 7 o 7 dostal cyca i spalismy jeszcze do 8 wiec bomba!!

no to super.
ja dzisiaj na zamiar sprobowac wyeliminowac jedno z karmien nocnych.

zobaczymy jak to pojdzie.

kochane moje ja to mogę się pochwalić bo moja Pola to skończyła 4 miesiące i od tego czasu nie je w nocy. ona nawet jak była malunia to budziła się 2 razy na cyca:)

no to super!
Pawelek jak byl na cycu to budzil sie co 1,5h.
to byl dramat.

zreszta wczoraj usnal o 19.30, pobudka o 12 w nocy , o 2, o 4,30 (godzine nie spal tylko wariowal) i pozniej usnal na godzine..
jak noworodek kurde... :eek:

reklama
moniska a o ktorej karmisz?? i ile dajesz
bo ja karmie ok 4 i tez bym chciala to wyeliminowac jak to robic zamierzasz??

a ty marciaa jak ci sie to udalo przeciez nikos mlodszy?? i juz nie je w nocy buu

Do góry