reklama
elifit
Moderatorka
u mnie jest tak samo, ja wtedy odpuszczam, i próbuje za jakiś czas. Mój mały się denerwuje jak ja nie odgadnę co mu jest tylko cyca wpycham pomimo że jest głodnymam 1,2,3 i ten trójprzepływowy.
A dzisiaj pojawił sie kolejny problem. Od 9 do 11.30 próbowałam młodą nakarmić cycem, widziałam że chce jeść, brała cyca do ust i ryk, tak jakby cyc ją parzył. Mieliśmy już takie sytuacje i to nie raz, z tym że zawsze chwile popłakała i zasysała cyca, a dzisiaj nie chciała przez tak długo, aż się zestresowałam bo nie wiedziałam co robić. Ale w końcu się udało
Marti_1984
Fanka BB :)
elifit- a jak u ciebie kolki przeszły i problemy z gazami? to ty mi chyba polecałaś windi rurki jeśli dobrze pamietam;-)
Justyś1985
U nas już bananek był wczoraj :-) Zaciesz jak nic:-):-)
Dziewczyny które podają już kaszki!! Dajecie z butelki czy z łyżki??
Dziewczyny które podają już kaszki!! Dajecie z butelki czy z łyżki??
Kingolinka
ja daje kaszke ryzowa na noc z moim mlekiem taka do picia. tzn dopiero dwa razy dostal, mamy problemy z kupa wiec narazie odstawilam
elifit
Moderatorka
justyś ja jeszcze nie podaję ale chyba łyżeczką. Zobaczymy jak będzie szło
anek30bb
hej
a my narazie nic nie dajemy,w niedziele dałam jej 3 łyżeczki zupku jażynowej z hippa i w nocy był wrzask,więc poczekam aż skończy 4 miechy
a my narazie nic nie dajemy,w niedziele dałam jej 3 łyżeczki zupku jażynowej z hippa i w nocy był wrzask,więc poczekam aż skończy 4 miechy
Asionek31
mi dzisiaj pediatra radzila zaczekac z podawaniem czegokolwiek do nastepnego miesiaca i tak zrobie
mamy szczepienie i wtedy ma nam dokladnie powiedziec co i jak
mi sie nie spieszy z lenistwa pewnie wiec czekamy cierpliwie
do tego u nas gazy dalej sa i boje sie , ze moga byc gorsze jak cos zaczne wprowadzac :/
do tego u nas gazy dalej sa i boje sie , ze moga byc gorsze jak cos zaczne wprowadzac :/
Marti_1984
mi dzisiaj pediatra radzila zaczekac z podawaniem czegokolwiek do nastepnego miesiaca i tak zrobie
U nas Asionek tez są gazy i powiem ci ze mam przeczucie ze jak zacznąć jesć cos innego bedzie lepiej
reklama
elifit
Moderatorka
a ja odstawiłam wszystko a Aruś kupy i tak nie robi codziennie. Zacznę pić herbatkę z kopru, może go ruszy.. Jabłka surowe jem