reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

kasiadz u mnie bylo to samo wczoraj, cyc w buzie i ryk, wiec po prostu ominelysmy karmienie, potem jadla normalnie. I nie mam pojecia co jej nie podpasowalo, bo normalnie to cmoka z bananem na buzi ;)

reklama
mam 1,2,3 i ten trójprzepływowy.
A dzisiaj pojawił sie kolejny problem. Od 9 do 11.30 próbowałam młodą nakarmić cycem, widziałam że chce jeść, brała cyca do ust i ryk, tak jakby cyc ją parzył. Mieliśmy już takie sytuacje i to nie raz, z tym że zawsze chwile popłakała i zasysała cyca, a dzisiaj nie chciała przez tak długo, aż się zestresowałam bo nie wiedziałam co robić. Ale w końcu się udało
u mnie jest tak samo, ja wtedy odpuszczam, i próbuje za jakiś czas. Mój mały się denerwuje jak ja nie odgadnę co mu jest tylko cyca wpycham :baffled: pomimo że jest głodny

U nas już bananek był wczoraj :-) Zaciesz jak nic:-):-)

Dziewczyny które podają już kaszki!! Dajecie z butelki czy z łyżki??

mi dzisiaj pediatra radzila zaczekac z podawaniem czegokolwiek do nastepnego miesiaca i tak zrobie :)
mamy szczepienie i wtedy ma nam dokladnie powiedziec co i jak
mi sie nie spieszy z lenistwa pewnie wiec czekamy cierpliwie :)
do tego u nas gazy dalej sa i boje sie , ze moga byc gorsze jak cos zaczne wprowadzac :/

mi dzisiaj pediatra radzila zaczekac z podawaniem czegokolwiek do nastepnego miesiaca i tak zrobie :)
mamy szczepienie i wtedy ma nam dokladnie powiedziec co i jak
mi sie nie spieszy z lenistwa pewnie wiec czekamy cierpliwie :)
do tego u nas gazy dalej sa i boje sie , ze moga byc gorsze jak cos zaczne wprowadzac :/

U nas Asionek tez są gazy i powiem ci ze mam przeczucie ze jak zacznąć jesć cos innego bedzie lepiej :tak:

reklama
Do góry