reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kalendarzyk imprez mam będących w domu...

Hej!My tez dopisujemy sie do tej listy.:-) :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: 15styczen-moj maz Damian ma urodziny:happy2:17styczen-ja mam urodziny:happy2:15pazdziernik-moja corka Patrycja ma urodziny:happy2:26grudzien-urodziny mojego syna Dominika:happy2:26lipiec-nasza rocznica slubu.:blink::blink::blink::blink::blink:Ja tez jestem zaskoczona:baffled:ze takie forum istnieje ale fajnie ze ktos to wymyslil!:cool2:

reklama
my sie dopiszemy :-D
05.wrzesnia ur meza:-)
17 wrzesnia ur mojej córki Pauliny:-)
12 czerwca ur mojej córki Zuzi:-)
27 listopad moje ur:-)

dobra pouzupełniam liste,,bo jakos sie opuscilam,,,:-(

słuchajcie ten kalendarz miał dotyczyc imprez waszych,,cyzli was,waszych mężów i dzieci-wasze wazne daty,,a nie waszych cąłych rodzin,,,takie małe sprostowanie

No to ja tez sie dopisze

8 styczen - rocznica slubu (2005)
29 czerwiec -imieniny meza Piotr
13 lipiec -moje imieniny
12 sierpien- urodziny mojego meza
23 listopad - urodziny Kuby
29 grudzien- moje urodziny, dzien naszej pierwszej randki, rocznica zareczyn :)

to ja też:
03.02. rocznica ślubu (2007)
08.05.rocznica pierwszej randki (2002)
17.07. urodziny mojego męża
19.07. urodziny Stasia
26.07. moje imieniny
27.08. moje urodziny
18.09. imieniny Stasia
30.10. imieniny Przemka mojego m.

To i my dopisujemy sie do tej listy:

14.02 moje urodziny
20.02 urodzinki mojej córeczki
24.02 rocznica ślubu
26.02 imieniny mojego męża Mirosława
20.04 moje imieniny (Agnieszka)
28.08 imieniny mojej córci Patrycji
11.09 urodziny mojego męża

:tak::-D;-):-):tak::-D;-):-):tak::-D;-):-)

Ewcia 81 fajnie że wymyśliłaś coś takiego ! !

Hej dopiszecie mnie?
Urodzinki Bartusia: 05.06.2008
urodzinki Kubusia: 21.11.2006
urodzinki Mężusia: 14.09.1978
urodzinki moje: 19.07.1977
Nasz ślub 11.09.2006

reklama
To może i mnie dopiszcie

04 sierpnia - moje urodzinki
19 czerwca - męża urodzinki
13 września - synka Alka urodzinki
03 września - synka Oliwierka urodzinki