reklama
emily_emu
Fanka BB :)
Ja zdjeciami pokoju bede mogla sie pochwalic w sierpniu haha wiec pewnie juz nikogo tu nie bedzie na forum narazie moja artystyczna glowka tworzy sobie pomysly, ktore czekaja na lipiec ale z checia poogladam co Wy macie dziewczyny. Moze czyms sie jeszcze zainspiruje
u nas chłopcy maja swoje pokoiki,nie z duże,około 12 m. Zdjęcie mam tylko starszego. Zuza ma największą sypialnie bo ponad 16 m więc do niej dojdzie córeczka(w miejsce mojej kanapy w paski wstawię łóżeczko).
Jak znajdę zdjęcie pokoiku Jasia to wkleję.
edit-mam;-)Zobacz załącznik 615586
Jak znajdę zdjęcie pokoiku Jasia to wkleję.
edit-mam;-)Zobacz załącznik 615586
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Hejka no pokoiki super, ja dopiero jestem przed remontem i za ok 3 tyg wstawie swoje focie
emyly
Fajowe pokoiki. My będziemy robić dobudówkę, mam nadzieję, ze już za kilkanaście dni zaczniemy. Będzie tam nasza syialna i pokój Igiego. Na wystórj sypialny pewnie nie wystarczy nam pieniędzy ale na pokoik kilka pomysłów mam.Będzie wąski i długo, zapewne całą jedną ścianę zajmie szafa wnękowa, kolor ścian jakiś żółty i kawałek z tablicowej farby. Ikeowa szafka na zabawki, wielka kolorowa mapa świata na ścianie, i takie wieszaki
i jeszcze półki na ksiażki powieszone na ścianie
to chyba tyle, nie cche tez przesadzić ale zapewne bedzie to najbardziej kolorwy pokój w całym domu.
Łóżko ma Ogorem takie zwykłe, proste, koloru sosny.
Reszta zależy od finansów
i jeszcze półki na ksiażki powieszone na ścianie
to chyba tyle, nie cche tez przesadzić ale zapewne bedzie to najbardziej kolorwy pokój w całym domu.
Łóżko ma Ogorem takie zwykłe, proste, koloru sosny.
Reszta zależy od finansów
Załączniki
elifit
Moderatorka
reklama
Gosia i Bartek
elifit czy to jest potrójne łóżko czy podwójne i szuflada?
Podziel się: