reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

Basiu ja Ciebie wole w ciemnych włosach
jakos tak bardziej podkreślaja Twoja urode, jestes taka bardziej ......................
Basia poprostu

ja sie szarpnełam na fryza
i
/jak to czesto ze mna bywa/
mnie nie zadowolił ;D ;)

chciałam grzywke ze skosa
a wyszło niewiemco
chciałam zeby mi troszeczke ścieła na długości resztę
to wycieniowała na maxa moje i tak marne włosiny :mad: >:D

wiecie co?
nie mam swojego fryzjera :o
sa kobity mające swoich ulubionych i do nich wracaja
a mnie sie taki nie trafił :(

NIE WIE,M W CO SIĘ UBRAC NA WIGILIE

reklama
Basiu, rzecz gustu, ale mnie też się bardziej podobałaś w ciemnych. A rubinowa czerwień to może być właśnie to, o co chodzi. Spróbuj! Niezłe są szampony Casting Loreal, sama mam teraz łeb podczerwieniony. ;D

Ja uwielbiam Wellaton, kombinowałąm z różnymi farbami i zawsze wracam do tej, super kryje i nie spiera się po czterech myciach,teraz mają jakieś nowe, właśnie czerwone odcienie,Basia może być fajnie, znów dzieci będą do Ciebie podobne :)
Mrówa pasemka wyszły bardzo ładnie moim skromnym zdaniem.

dzieki Agask za skromne zdanie a ty juz po farbowaniu?
basiu ale mi sie wydaje ze ładniej ci w tych co masz włosach ale jesli sie zle czujesz to przefarbuj pewnie tez bedziesz dobrze wygladac ;)

A jeszcze w kwestii kosmetyków - jestem ZACHWYCONA balsamem do ciała Yves Rocher (mam kokosowy) - rewelacja, tak gładkiej i nawilżonej skóry dawno nie miałam. Jak rano po kąpieli posmaruję, to wieczorem wciąż jeszcze nawilżona skóra, nawet jeśli wezmę kąpiel w ciągu dnia. A ostatnio miałam bardzo wysuszoną skórę.
I cena całkiem przystępna, niecałe 18 zl za 400 ml a jest bardzo wydajny.

kupiłam oberżynę
zobaczymy
ale wiecie co mi to i fryzura się nie podoba
i uważam ze to była głupia decyzja ten fryzjer
i zmarnowana kasa

decyzja była dobra tylko fryzjer głupi ;D
a tak serio to za mało widać Cię na zdjęciu żeby ocenić fryzjera
ktoś tu się żalił, że nie ma swego fryzjera, tylko co i rusz to eksperyment
no niestety
u mnie to samo
oby oberżyna dobrze wyszła :)

reklama