reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik ubraniowy...

paaulisia20

Mamusia Juleczki 5.07.07
Miasto
lubin/sobin
... czyli wklejajcie swoje nowe nabytki! Chwalcie sie swoimi ciuszkami;-)

wiec na pierwszy ogien ja!!!

Koszula w krate juz dawno na taka polowałam swietnie pasuje do legginsów i zwykłych dzinsów:tak:

i druga morska swietna jest!:tak:

Załączniki

• koszula.jpg
    koszula.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 325
  • 1.jpg
    1.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 311
Ostatnia edycja:
reklama
Mam i tą i tą .
Tylko tą w krate mam dłuższą.
Mam jeszcze panterkową super na co dzień i na wyjście.

Ja kupuję swoje ciążowe ciuszki w sklepie internetowym Lola & Lola, ładnie prezentują brzuszek i w wielu wyglądam bardzo seksownie mimo ciąży wcale nie czuje się brzydsza czy mniej kobieca :)

mam tak samo, na lola and lola jest wszystko czego mi potrzeba i mimo cialka wygladam dobrze. W koncu to nie ja mam sie dostosowac to ciuchow tylko ciuchy do mnie!

A ja ostatnio mam ze sobą problem bo mam parę kg nadwagi i już nie mogę patrzeć próbuje zgubić i coś ciężko mi to idzie i wszystko co przymierzam to nie bardzo mi się podoba jak na mnie leży. Ja w takich koszulach niezbyt dobrze się czuję. Wolę bardzie jakieś spudnice coś ala
9k=

images
images
9k=

reklama
Hej. Są tu jakieś dziewczyny z Łodzi i okolic?
biggrin.gif

Chciałam Was zaprosić na SWAP - czyli wymianę lub odsprzedaż ubrań. Jutro na Piotrkowskiej 17 w Niebostanie o 12.00.
Super sposób, żeby się pozbyć nienoszonych ubrań z szafy
laugh.gif
.

Do góry