reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
kati super kącik dla Mateuszka :-)

oj jak ja juz bym chciała urzadzać Matiemu jego pokoik :sorry2:

czy tylko mój maluch nie ma swojego pokoiku?

Kati mamy ten sam wzór pościeli, tylko w innej kolorystyce:-)a Mati jak dumnie pozuje:-D
mamoM - Leo też nie ma swojego pokoiku, mieszka z siostrą. Ale jak już coś docelowego, większego w G.kupimy, poszaleję:tak:
asinka - bombowy ta ściana tablicowa!!!

Ostatnia edycja:
Mamo M Mati nie ma swojego pokoju i go mieć nie bedzie chyba ze sie przeprowadzimy, to jest kącik w naszej sypialni a zabawowy ma nasz "salon"
Forever jutro za dnia zrobię :-)

U nas wreszcie planowany od 3 miesięcy pas tapety na jednej ścianie - całkiem fajnie wygląda. :tak:
Przy najbliższym weekendowym pobycie Młodej u Babci trzeba będzie uwiosennić pokój - kupiłam parę gazetów. :-p

Moja siostra niebawem spodziewa się maleństwa i jest właśnie na etapie zakupów dla maleństwa i takie śliczne rzeczy kupiła, że aż mi narobiła ochoty na zakupy dla mojej Oli i chyba zdecyduję się na nową pościel :)

:) pos_3czDmis.jpg

reklama
A ja właśnie dzisiaj kupiłam i bardzo mi się podoba że sprzedający ma komplety pościeli, które składają się z 2,3,6 elementów i można wybrać który się chce. Nam ochraniacz na łóżeczko już nie potrzebny (z resztą jeden mamy, którego już nie używamy) więc 2-elementowy komplet w zupełności wystarczy no i jest znacznie tańszy bo prawię o połowę.

Tutaj kupiłam: 2 -el.135x100 POŚCIEL DZIECIECA ŚLICZNE WZORY!!! (3039972960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Na prawdę śliczne wzory :)

Do góry