reklama
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
za!:-)
*martusia*
Fanka BB :)
za.
a my tez mozemy cos wkleic do dzialu Lilijanny jak cos?
a my tez mozemy cos wkleic do dzialu Lilijanny jak cos?
Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja sie podpisuje obiema rekoma i noga pod otwarciem takiego watku
R
RiSiA
Gość
Mam takie zapytanie, będę wstawiać gotowe przepisy dla dzieciaczków, mam przepisy od 5 miesięcy do 3 lat i tak sobie pomyślałam, że może bym otworzyła nowy temat z takimi przepisami, bo na papkach potem ciężko bedzie znaleźć przy dyskusji ogólnej, do tego dochodzą nowe mamy to może by skorzystały wtedy też, będzie łatwiej. No chyba, że na kulinarny to wrzucać.
Jak myślicie?
za tylko moze bez komentarzy co?
TakMam takie zapytanie, będę wstawiać gotowe przepisy dla dzieciaczków, mam przepisy od 5 miesięcy do 3 lat i tak sobie pomyślałam, że może bym otworzyła nowy temat z takimi przepisami, bo na papkach potem ciężko bedzie znaleźć przy dyskusji ogólnej, do tego dochodzą nowe mamy to może by skorzystały wtedy też, będzie łatwiej. No chyba, że na kulinarny to wrzucać.
Jak myślicie?
za tylko moze bez komentarzy co?
Ja też jestem za! I już się nie mogę doczekać. Z góry wielkie dzięki dla Lilijanny i dla wszystkich, którzy umieszczą przepisy. Mam jakiegoś kręćka i mega zapał do gotowania. Tylko, żeby mój Mały miał choć połowę takiego zapału do jedzenia, bo inaczej sama będę te papki wcinać
Tak, tak właśnie mi chodzi żeby nie komentować, żeby to były czyste przepisy, taka książka kulinarna naszych Maluszków.
I tak jestem za tym, żeby kto ma jakiś fajny przepis by wstawiać.
jak najbardziej jeste za i bez kometarzy :-)
reklama
Podziel się: