reklama
makuc
Fanka BB :)
A ja olewam Podgrzewam w mikrofali i Franko rośnie jak na drożdżach nie chorował ani raz więc jakieś tam witaminki i wartość odżywaczą to żarełko ma. Wszyscy twierdzą że jest okaz zdrowia więc ide na łatwizne.
mam identyczne podejście
Też podgrzewam w mikrofalówce i raczej nie zamierzam tego zmieniać. Różnych rzeczy się w życiu nasłuchałam na temat tego co zdrowe i szkodliwe. Zmienia się to co kilka/kilkanaście lat, więc mam gdzieś co teraz mówią. Kwestia tego kto komu więcej zapłaci za reklamę czy antyreklamę. Masło kiedyś było zdrowe, potem bardzo niezdrowe a ostatnio znowu wróciło do łask. I jak tu wierzyć w to co mówią???
onesmile
Świat według Pafffcia
Wiecie co, bez wzgledu na to, co mowia inni, to po prostu jestem przeciwna mikrofalom i basta. Jak weszly do PL, to juz wtedy mowilo sie, ze szkodza. Potem przyszla moda, ze wszyscy kupowali, bo wygodnie itp.ale jakos nigdy sie do nich nie przekonalam. Reklamy nie maja z tym nic wspolnego. Natomiast chetnie wysluchalabym zdania dobranocki tak jak mowi nat, bo jest technologiem zywnosci i moze ma jakies ciekawe info na ten temat.
dziewczyny powiedzcie mi czy to jest normalne bo chyba zaczynam juz krejzowac;-)
Casperos zaczal jesc na potege!!!sniadanko kaszka 180ml lyzeczka plus owocki 190 sloiczek plus banan caly!3-4 godz pozniej obiadek plus owocki pol sloiczka plus jakis inny owoc jablko,kiwi oczywiscie 3-4 godz pozniej znowu obiadek reszta owockow oczywiscie miedzy czasie mleko no i kolacja kaszka plus owocki wiadomo kaszka na zmiane z parowka i chlebkiem lub jogurtem,przed spaniem 20-21 godz 180 ml mleczka z kleikiem ryzowym,okolo 23 znowu mleczko 180 ml z kleikiem i do 6 spokoj jak sie obudzi to jeszcze 150 ml mleka oczywiscie z kleikiem.a tak miedzy czasie chrupeczki sa w ruchu,i do tego my nie mozemy jesc przy nim bo wyje i musimy sie z nim dzielic tym co jemy.wiec powiem wam ze ja tyle nie pochlaniam co on!mam nadzieje ze to nie objaw jakiegos chorubska:-(
Casperos zaczal jesc na potege!!!sniadanko kaszka 180ml lyzeczka plus owocki 190 sloiczek plus banan caly!3-4 godz pozniej obiadek plus owocki pol sloiczka plus jakis inny owoc jablko,kiwi oczywiscie 3-4 godz pozniej znowu obiadek reszta owockow oczywiscie miedzy czasie mleko no i kolacja kaszka plus owocki wiadomo kaszka na zmiane z parowka i chlebkiem lub jogurtem,przed spaniem 20-21 godz 180 ml mleczka z kleikiem ryzowym,okolo 23 znowu mleczko 180 ml z kleikiem i do 6 spokoj jak sie obudzi to jeszcze 150 ml mleka oczywiscie z kleikiem.a tak miedzy czasie chrupeczki sa w ruchu,i do tego my nie mozemy jesc przy nim bo wyje i musimy sie z nim dzielic tym co jemy.wiec powiem wam ze ja tyle nie pochlaniam co on!mam nadzieje ze to nie objaw jakiegos chorubska:-(
onesmile
Świat według Pafffcia
Miniu, ale czad! Casperos to normalnie maly odkurzaczyk!:-) Jestem w szoku, bo faktycznie bardzo duzo je. Moze skoczka ma, skoro mowisz, ze zaczal? Poobserwuj i zobacz, czy za okolo tydzien mu przejdzie. Mysle, ze przejdzie i zmniejszy zapotrzebowanie.
reklama
Podziel się: