reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Chyba będę musiała spróbować też Lence zrobić ten chlebek w jajku skoro wasze dzieciaczki jedzą bo już nie mam pomysłów na śniadanie.

ikaaa, co z tego że ja mam pomysły jak i tak kończy sie na "komapce":eek:je ryż z owockami czy kaszkę, czy cokolwiek innego a potem jak ja jem i tak wpierniczy mi pół komapki z serem żółtym(zazwyczaj ser zółty wywalając:-p)
maqć,ja smażę aż się lekko zarumieni, a M jak smaży to czasem chipsy wychodzą:-pon lubi takie chrupiące, a ja wolę jak sie rozpływają:-)

ALICJa no ja właśnie tez na takie skwarki smażę, bo mi się wydaje, że takie tylko lekko podrumienione jest nietakie jakieś. Ale widzę, że się mylę :-)

wogóle to mam pytanie za 100pktów:

w lodówce mam:
- ser biały
- jogurt
- mleko
w szafce
-mąkę
- płatki owsiane
- ew. jakieś słoiczki z owocami

kto mi wymyśli z tego zjadliwe śniadanie? :eek::-p dla Alicji of kors.

Makuc widzę tu aż 3 zestawy - płatki na mleku, płatki z jogurtem i z owocami, jogurt z owocami.
A co Ty wydumałaś???

makuc niezła jesteś! :-)

u nas jednak obrażenie na obiadki. wczoraj próbowałam mu podać "w biegu" najpierw słoiczkowy, później nasz i ani to ani to nie przeszło :baffled:

reklama
u nas dalej brak apetytu... dobrze, że on to mm tak lubi.
bo poza tym to wczoraj zjadł jeszcze z 5 łyżek zupy ogórkowej i 4 wafle ryżowe...
obstawiam jeszcze ten wychodzący ząb

Do góry