reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Kania nie pomogę, bo robię z całych jajek. Ale też nie wiem dlaczego pytasz o ilość? Chodzi Ci o to ile dziecko zje?

Kania nie pomogę, bo robię z całych jajek. Ale też nie wiem dlaczego pytasz o ilość? Chodzi Ci o to ile dziecko zje?
Raczej o tyle ile może? Oliwię po jajkach (żółtku sypało). Chcę ponownie spróbować jej dać np. właśnie w formie jajecznicy. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł....

Kania dobry pomysł nie sprobujesz niebedziesz wiedzieć spróbuj z jednym i patrz ne reakcje Kubusia sypalo po mandarynkach sprobowalam pózniej znowu i juz jest dobrze

Kania, spróbuj może żółtko ugotowane czy usmażone rozsmarować na chlebku, wtedy jedno starczy a ty sprawdzisz czy będzie ok:tak:
Misialinka pije mm tylko przed snem, a tak to do ryżu, kaszek czy innych rzeczy daję zwykłe - tylko jakoś nie mogę się przekonać żeby dać nieugotowane:baffled:

eliza ja to wcale nie uznałabym Cię za wyrodną matkę, sama w końcu myślę na przejściu tylko na takie mleko.
happy no właśnie i Twoje podejście mi się podoba do tego mleka i wiesz co - zacznę robić tak samo zanim wprowadzę na stałe mleko krowie. Do posiłków gdzie potrzebne mleko będę dawać mleko krowie ( dzisiaj tak zrobiłam z naleśnikami) a rano i wieczorem zostanie mleko mm. Podajesz mleko takie z butelki, bo ono lepsze niż te w kartonikach? masz jakieś wybrane to mleko(firma)?
roxannka to Ptyś to ma spust, nic tylko się cieszyć:-);-)
emilab gratki dla Franka za to samodzielne jedzenie, super!
kania mój łobuziak też ostatnio jakoś nie wszystko chętnie je, zresztą wcześniej potrafił więcej zjeść a teraz bardziej interesuje go psocenie niż jedzenie:happy:
Kania a może spróbuj ugotować jajko i potem oddzielić żółtko od białka i np wymieszać żółtko z tuńczykiem z puszki? Łukasz takie coś je i mu smakuje. Nie wiem jak tam Oliwia i ryby.

reklama
Do góry