reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Ups. Nie udało się:-D, no to jeszcze jedna próba:
śliczny kącik....
i pościel ta sama co u mnie:-D
a no waśnie ja już założyłam baldachim , pościelki... jeszcze tylkko firanka została:-p
to ja tez dorzuce jakis zdiatka, chociaz u nas nie ma jeszcze dekoracji bo niestety budzet nie ogarnal....:happy2:
lozeczko poki co stoi u nas bo wygodniej....:tak: ale zamierzam je postawic tam gdzie teraz stoi wozek....jeszcze zobaczymy...
no pokoik już widzę w gotowosci... i nawet duży maie ten pokój....:tak:
śliczne dodaki....

to ja tez dorzuce jakis zdiatka, chociaz u nas nie ma jeszcze dekoracji bo niestety budzet nie ogarnal....:happy2:
lozeczko poki co stoi u nas bo wygodniej....:tak: ale zamierzam je postawic tam gdzie teraz stoi wozek....jeszcze zobaczymy...
Pokoik super a łóżeczko naprawdę bardzo oryginalne, bardzo mi się podoba :o) tez zainwestowałam w kosz na brudne pieluszki, to naprawdę super rzecz! Widze ze torby do szpitala spakowane ... he..he.. moje tez czekają

No, i ja chyba zakonczylam przygotowania w naszej sypilani na przyjecie maluszka..."Reszta wyjdzie w praniu" (czyli np gdzie najwygodniej ustawic przewijak, ska d siegac kosmetyki itd) jak juz Alanek bedzie z nami. Efekt nie jest zly, jest na tyle dobry, ze starszy synek wczoraj mnie sie pytal, czy moze wejsc do tego lozeczka(jak zobaczyl baldachim-daszek wg niego). Na moja dop ze nie, ze jest za duzy, to stwierdzil ze sie zmiesci w tym "nowym" lozeczku, a jego lozeczko sie zuuuzylo i jest juz stare(a ma je od roku, hahah). Cwaniaczek. Jutro w dzien(bo bedzie jasniej) pstrykne fotki i Wam pokaze :)

No, i ja chyba zakonczylam przygotowania w naszej sypilani na przyjecie maluszka..."Reszta wyjdzie w praniu" (czyli np gdzie najwygodniej ustawic przewijak, ska d siegac kosmetyki itd) jak juz Alanek bedzie z nami. Efekt nie jest zly, jest na tyle dobry, ze starszy synek wczoraj mnie sie pytal, czy moze wejsc do tego lozeczka(jak zobaczyl baldachim-daszek wg niego). Na moja dop ze nie, ze jest za duzy, to stwierdzil ze sie zmiesci w tym "nowym" lozeczku, a jego lozeczko sie zuuuzylo i jest juz stare(a ma je od roku, hahah). Cwaniaczek. Jutro w dzien(bo bedzie jasniej) pstrykne fotki i Wam pokaze :)

My musielismy kupic Julce moskitiere, taka podwieszana pod sufitem i posciel z kucykami, bo, cytuje," z jakiej racji dzidzia ma, a ja nie" :eek:

Katrenki sliczny masz pokoik! A lozeczko piekne :tak:

Pokoik super a łóżeczko naprawdę bardzo oryginalne, bardzo mi się podoba :o) tez zainwestowałam w kosz na brudne pieluszki, to naprawdę super rzecz! Widze ze torby do szpitala spakowane ... he..he.. moje tez czekają
lozeczko jest uzywane, ale bardzo mi sie podobalo...takie troszke staroswieckie..

torby spakowane i czekaja juz jakis czas sobie....

A to nasz kacik dla maluszka :)
Niebieskie elementy w pokoju spowodowaly wyciszenie tego wscieklego rozu i ksiezniczek :)

reklama
Do góry