Riolcia śliczne te mebelki, mogę spytać ile kosztują?
A ja dziewczynki wczoraj pojechalam po probki farb i wybralam juz kolorki dla synka i bedzie jasniutenki fioletowy (lila) i zielona mięta, slicznie sie razem robia przy bialych mebelkach. Nie sa za slodkie dla chlopca ale tez nie zrobia z pokoiku typowo chlopiecego. Narazie pokoik bedziemy uzdzac pod nasz gust, a jak maly urosnie i nie bedzie mu sie podobal kolor czy wystroj to napewno mu zmienimy :-) zreszta ja lubie zmiany wiec jak dla mnie to nawet fajniea narazie mamy bardzo duzo rzeczy fioletowo mietowych ktore idealnie beda sie komponowac z tymi kolorkami :-)
No te moje mebelki do tanich nie należą bo to droższe łóżeczko zmieniane na tapczan + materac, większa szafa i ten najwiekszy regał wychodzi ok 4.500 ale oglądałam je i sa porzadznie, solidnie wykonane i mamy nadzieję, ze przynajmniej do 7 lat wystarczą. Dla porównania BabyVox, które mniej mi się podobają i maja mniejszy wybór brył wyszło ok 4.000. Plan jest zakupic szfę i łóżeczko teraz, regali później.
A co do kolorów które wybrałaś to super - bardzo lubie połączenie fioletu i zieleni. Zresztą ze ścianami jest najmniejszy problem bo mozna łatwo zmienić kolor jak chłopak zacznie dorastać :-)