reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
tak 160-170 cm mały napewno nie sięgnie :) nawet kiedy w przyszłosci pójdzie tam łóżeczko literki są przyczepione tak zeby ich nie dosięgnął. Jednak prawdopodobnie OLinek prędzej doczeka sie łóżka dorosłego w swoim pokoiku, ktore stanie pewnie pod skosem :)

Dziewczyny przymierzam się do zakupu normalnego łóżka lub materaca dla Alicji. Nawet nie będę próbować przyzwyczajać jej do samodzielnego spania w łóżeczku bo ona nie lubi być tam wsadzona, poza tym już jest duża, niedługo będziemy zasypiać czytając bajeczki - I hope so... :)

W "Dziecku" pisali ostatnio, ze już 1,5 roczniak może spać na tapczaniku, ale ja jednak bałabym się że Alutka spadnie. Macie może jakieś propozycje takich łóżek czy materaców dla maluszków ?

Agrafka - ja przerzuciłam Hankę w tamtym roku do dużego łóżka ( miała już ponad 2 lata ), moje koleżanki przerzucały dzieciaki wcześniej i było wszystko ok. Możesz kupić łóżko np 200x80 , które ma jeszcze jedno schowane pod spodem. W razie choroby, możesz bez problemu wtedy spać koło dziecka ;-) Zaraz sprawdzę i dam linka. NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA-ŁÓŻKO PODWÓJNE BARTEK W-WA!!! (1500311448) - Aukcje internetowe Allegro
Barierkę można dokupić w ikei.

reklama
Do góry