reklama
katherinne
Fanka BB :)
Super, że już niektóre z Was mają prawie gotowe kąciki dla malucha
Poradźcie proszę trochę z wyborem łóżeczka:
- 12 czy 140 cm długości?
- warto, żeby miało wyjmowane szczebelki, czy wystarczy, że jest możliwość odkręcenia całego boku i przerobienia łóżeczka na tapczanik?
- wygodniej ustawić dłuższym czy krótszym bokiem do ściany?
- 12 czy 140 cm długości?
- warto, żeby miało wyjmowane szczebelki, czy wystarczy, że jest możliwość odkręcenia całego boku i przerobienia łóżeczka na tapczanik?
- wygodniej ustawić dłuższym czy krótszym bokiem do ściany?
katherinne - my kupiliśmy 120x60, szczebelek się nie wyciąga. Podobno lepiej z wyciąganymi, no ale nie było tego z wyciąganym a nam się bardzo podobało
Jeżeli chodzi o wymiar to 120x60 wydają mi się dobre. Te większe łóżeczka były jakies gigantyczne i dziecko by w nim zaginęło
Lepiej ustawiać krótszym bokiem do ściany aby dziecko mogło patrzeć w obydwie strony a nie tylko w jedną.
Jeżeli chodzi o wymiar to 120x60 wydają mi się dobre. Te większe łóżeczka były jakies gigantyczne i dziecko by w nim zaginęło
Lepiej ustawiać krótszym bokiem do ściany aby dziecko mogło patrzeć w obydwie strony a nie tylko w jedną.
P
Pustiszi
Gość
Kaha - pieknie jak w katalogu tak miło cieplutko sama bym sie wprowadziła ;-);-)
reklama
Tina - już któraś dziewczyna kiedyś pytała, tak więc przeklejam
Jak kupiłam akurat farm, bo się w niej zakochałam: linia Farm – farma dobrego snu | plus baby
A są też inne dla chłopców i dla dziewczynek
Jest zig zag: http://plusbaby.pl/p1/sen/posciel-dz...ore-inspiruja/
Jest też my city: linia MyCity – pościel młodych odkrywców | plus baby
I jeszcze city, taka fajna w autka : linia City – spokojna noc w mieście | plus baby
Jak kupiłam akurat farm, bo się w niej zakochałam: linia Farm – farma dobrego snu | plus baby
A są też inne dla chłopców i dla dziewczynek
Jest zig zag: http://plusbaby.pl/p1/sen/posciel-dz...ore-inspiruja/
Jest też my city: linia MyCity – pościel młodych odkrywców | plus baby
I jeszcze city, taka fajna w autka : linia City – spokojna noc w mieście | plus baby
Podziel się: