reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

o kurde widze, ze co niektorzy w takich tarapatach jak ja : znalezc na szybko plan B na wakacje hehe... Tutaj tez juz nic nie ma , a jak jets na wylot na pocztaku sierpnia to ceny takie, ze sie odechciewa... TUNEZJA ZA 1300-1500 euro, na leb upadli... a grecja wielki kryzys a ceny dochodza do 900-1000 za marne hoteliki, ktorych nie odnowili od lat 90-tych...

W egipcie niby za cieplo po czerwcu, ale powiedzcie dziewczyny: potrzebna wiza dla polaka? bo jak wylece z biura fr. to nikt mi tu jednej wizy dla polki nie ebdzie zalatwial, a meza wlasnie kusi nurkowanie z rafami :) choc pewnie nie odwaze sie nie wiedzac co mnie czeka na granicy... a tunezja od sierpnia 2009 nie potrzebujemy wizy, ale my wlasnie musielismy ja anulowac, a jutro bysmy wylatywali... ni nic... zawsze pozostaje nam poludnie francji baltyk nad ktorym nie bylam od .... 4 albo nawet 5 LAT!!!!!!

reklama
Przejrzałam juz 3 miliony stron internetowych i nic nie wybrałam olaboga!!!! Juz sama nie wiem gdzie jechac. Cicha znalazłaś co?

Sylka ja wstepnie zarezerwowalam ten dom w Pasiekach (ten ktory wklejalas jako za duzy) ale nie wiem czy skorzystamy bo daty nam sie troche nie pokrywaja i mam klucze do wujkowej 'daczy' wiec w sumie lokum lesne mam :-)

Ja przyznam szczeze, ze do Egiptu tez mnie nie ciagnie - jakos to zupelnie nie moje klimaty. Kilka cieplejszych typowo wakacyjnych miejsc widzielismy dzieki tesciom (Djerba, Ibiza, Tenerife) i bylo naprawde fajnie ale sami pewnie bysmy sie na te miejsca nie zdecydowali (no moze na Tunezje tak ale na Ibize pewnie nigdy). Za to poludnie Francji albo Wlochy bardzo chetnie (dobra mieszanka kultury, jedzenia, klimatu itp. :-))
A najbardziej to mi sie marzy Argentyna, wschodnie lub zachodnie wybrzeze USA albo polnocna Europa.

O tak północna Europa tzn ja mam na mysli Skandynawie jest super byłam wielokrotnie, tylko troche jak dla mnie to drogo niestety.
Stany tez nie powiem pojechałabym ale czekam az nie trzeba bedzie prosić się o wize.

a wizy w Egipcie nie trzeba wykupywac jesli nie zamierza sie opuszczac miejscowosci..podrozowac- bo my teraz jak bylismy drugim razem to nie kupowalismy bo tylko plaza-hotel...
za pierwszym razem "wszystko" co ciekawsze zwiedzilismy:)

Ja nie wiem czemu,ale mi sie Egipt z brudem kojazy :-D i ja tam nie chce byc...
Ja chcialabym New York zobaczyc,Miami,LA,Jamajka,Kuba,Japonia...Chiny tez ;) ojjj lista jest dluga :-D i np.Ukraine ,Mokwe...

Moskwa cud!!!!! byłam z 10 lat temu ale najwieksze wrazenie zrobił na mnie St Petersburg najpiekniejsze miasto jakie widziałam , a na Krym i Ukraine tez chetnie bym pojechała

reklama
Do góry