reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

To morze i ja o Karwie zahacze...Do nas dolanczaja 07.08 znajomi z Berlina i na 3-4 dni oddajemy mala do mojej mamy a sami wyruszamy imprezowac :-) Mamy zamiar skakc z miejsca na miejsce i nocowac w Hotelach zeby w razie wielkiego pijanstwa nikt nie musial prowadzic auta :-)

reklama
heatherek super miejsce- chyba najlepszy dostep do morza- jesli chodzi o podjazd samochodem- zero problemow aby stanac z bagazami plazowymi pare metrow od plazy:tak::tak::tak: i plaza tez piekna, bylam tam w ubieglym roku i naprawde rewelacja

ciesze sie, bo mnie tam jakos nigdy nie wywialo - zawsze musi byc ten pierwszy raz :-D

Pati, jakbys miala dotrzec miedzy 6 a 18 sierpnia, to koniecznie daj znac!

my mamy podobne plany jak w tamtym roku...ale ile z tego wyjdzie:eek:bo w tamtym roku niestety- budowa nas pochlonela.
no wiec wstepnie na maj planujemy mazury- lubelskie-bo u nas wakacje w tym roku beda caly maj:rofl2:

My planujemy...wlasnie nawet dzis rozmawialam z moja mama czy by wziela mloda na 10 dni...zgodzila sie ,mamy w planie dac mamie jakas okragla kwote zeby i ona mogla z mloda gdzies pojechac...a my ze znajomymi pod koniec czerwca chcemy gdzies leciec...cos gadali o chorwacji ale ja to bym chyba wolala gdzies indziej...np.Grecja...Mozecie cos polecic?

My na razie planujemy Zakopane w pierwszym tygodniu marca i pierwsze próby narciarskie Wojciaszka. Zakopane dlatego, że mój wujek ma tam dom, więc nocleg mamy darmowy.
A co do lata, to jeszcze nie wiem. Mazury na pewno. :-)

My w te sobote tez chcemy ruszyc na narty (pisze chcemy bo dopinamy jeszcze szczegoly... jak zwykle na ostatnia chwile) i mam nadzieje, ze pogoda i dzieciaki dopisza.
A wakacje jak zwykle - Ameryka i troche Belgii. Co, jak i kiedy - jeszcze do ustalenia.

Mamoot chcecie Wojciaszka na prawdziwe narty juz wrzucic sami? Zastanawiam sie nad Julkiem bo tez z checia bysmy sprobowali a o ile wiem to wszystkie szkolki narciarskie sa od 3- 3,5 lat. No ale wiadomo, ze sporo od dziecka zalezy. Zastanawiam sie tylko jak sie do tego najlepiej zabrac, zeby nie zepsuc bo wiadomo, ze pierwsze doswiadczenia sa istotne.

reklama
Do góry