Jusia22
Fanka BB :)
Witam!!!
Piszę do was mamuski bo mam problem.Nasza kochcan Julia zaczęła sie budzic w nocy dokładnie o godz.3 nie chce pić herbatki tylko mleko.A juz przesypiała nam całe noce od 6 mięsiąca Nie wiem czemu co moze być przyczyną?? Moze teraz dopiero odzyskała apetyt.Dodam jeszcze ze ostatni posiłek to jest mleko 180 ml o godz.21.OO.A było tak pięknie jak przesypiała całe noce Proszę o jakies wskazówki moze coś jest nie tak moze za mało je nasza Julcia??Sama juz nie wiem.Ale jej plan co do jedzenia wygląda min.tak
7.00 mleczko 180 ml
9.00 jejecznica lub kiełbaska cięlęca + środek bułki z masełkiem
12.00 zubka bardzo gęsta ktora sama jej gotuje
dwie godzinki drzemki
15.00 biszkopty z mlekiem lub drugie danie ziemniaczki z mięskiem + warzywa około 150ml
2 godz drzemki
17.00 deserek lub budyn lub jakis owoc
18.30 kaszka na mleku około 150 ml
21.00 mleczko około 180 ml
Miedzy posiłakami herbatka,soczek,owoc,chrupki,itd...
Moze ktoraś z was mi pomoze i udzieli jakiś rad??
Moze mała za mało je?? Czy powinnam jej dawac więcej do jedzenia??
Piszę do was mamuski bo mam problem.Nasza kochcan Julia zaczęła sie budzic w nocy dokładnie o godz.3 nie chce pić herbatki tylko mleko.A juz przesypiała nam całe noce od 6 mięsiąca Nie wiem czemu co moze być przyczyną?? Moze teraz dopiero odzyskała apetyt.Dodam jeszcze ze ostatni posiłek to jest mleko 180 ml o godz.21.OO.A było tak pięknie jak przesypiała całe noce Proszę o jakies wskazówki moze coś jest nie tak moze za mało je nasza Julcia??Sama juz nie wiem.Ale jej plan co do jedzenia wygląda min.tak
7.00 mleczko 180 ml
9.00 jejecznica lub kiełbaska cięlęca + środek bułki z masełkiem
12.00 zubka bardzo gęsta ktora sama jej gotuje
dwie godzinki drzemki
15.00 biszkopty z mlekiem lub drugie danie ziemniaczki z mięskiem + warzywa około 150ml
2 godz drzemki
17.00 deserek lub budyn lub jakis owoc
18.30 kaszka na mleku około 150 ml
21.00 mleczko około 180 ml
Miedzy posiłakami herbatka,soczek,owoc,chrupki,itd...
Moze ktoraś z was mi pomoze i udzieli jakiś rad??
Moze mała za mało je?? Czy powinnam jej dawac więcej do jedzenia??