Cześć. Szukam jakiś fajnych zajęć dedykowanych przyszłym mamom, ale w miejscach honorujących multisporta. Macie jakieś polecenia? W mojej okolicy zajęcia 'Forma w ciąży' i 'Aktywne 9 miesięcy' odbywają się okołopołudniowo. W weekend nic, zero, null. Troszkę mnie to dziwi bo na pewno nie jestem jedyną kobietą w ciąży która pracuje... Chętnie skorzystam z Waszej wiedzy jeśli zechcecie się podzielić
reklama
Hej, udało Ci się znaleźć jakieś zajęcia wieczorem lub w weekendy w Warszawie? Ja też szukam, ale znalazłam tylko jedno studio na Białołęce.Cześć. Szukam jakiś fajnych zajęć dedykowanych przyszłym mamom, ale w miejscach honorujących multisporta. Macie jakieś polecenia? W mojej okolicy zajęcia 'Forma w ciąży' i 'Aktywne 9 miesięcy' odbywają się okołopołudniowo. W weekend nic, zero, null. Troszkę mnie to dziwi bo na pewno nie jestem jedyną kobietą w ciąży która pracuje... Chętnie skorzystam z Waszej wiedzy jeśli zechcecie się podzielić
Niestety nic typowo dla kobiet w ciąży nie znalazlam. Dołączyłam na jogę "dla normalnych" w i love fitness i instruktorka (Ewelina) modyfikowała mi cwiczenia.Hej, udało Ci się znaleźć jakieś zajęcia wieczorem lub w weekendy w Warszawie? Ja też szukam, ale znalazłam tylko jedno studio na Białołęce.
Ok, dzięki! Może też pójdę na zwykła jogęNiestety nic typowo dla kobiet w ciąży nie znalazlam. Dołączyłam na jogę "dla normalnych" w i love fitness i instruktorka (Ewelina) modyfikowała mi cwiczenia.
Podziel się: