reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jeżdżący leżaczek dla dziecka

Weronika2in1

Początkująca w BB
Cześć, szukam czegoś podobnego do Baby hug z chicco. Chodzi o jakieś małe łóżeczko, w którym dziecko będzie mogło się bawić czy przespać. Ważne żeby miało kółka w celu swobodnego poruszania się po domu. Zwykle bujaczki ich niestety nie mają, a baby hug, nawet używany, kosztuje miliony monet. Wiem, że jest niezwykle praktyczny ale nie chcę przepłacać za coś, co może się nie sprawdzić. Może coś podobnego innej firmy?

reklama
Rozwiązanie
Przeszukałam troszkę Internet i niestety prócz tego Baby hug z chicco nie ma nic podobnego za mniejszą cenę. Jedynie na koleczkach to są tak jakby gondole z wozka.
Ja mogę ci polecić lezaczek bojaczek z fisher-price. Owszem nie ma kółek ale nie jest ciezki. Sprawdza się też do karmienia bo ma możliwość posadzenia dziecka.
Super! Dziękuję za pomoc, też szukałam - nie znalazłam, widocznie faktycznie nie ma. No trudno, przemyślę obie opcje i jakoś to będzie :D
Dzięki dziewczyny za poświęcenie czasu, jednak kwestia tego czy tego potrzebuje czy nie jest prosta - córka ma już 3 miesiące i wiem czego mi brakuje do codziennej opieki. Kółka to priorytet, gdyż mam dom i ciągłe noszenie bujaczka z pokoju do pokoju byłoby uciążliwe, dlatego zwykłe bujaczki odpadają. Baby hug jest najbliżej moich oczekiwań ale cena mi się nie podoba totalnie, nawet za opcje 4w1, na leżenie na płasko cały czas jest już za duża, za dużo ją interesuje i się dźwiga, tego typu krzesełko do karmienia też raczej wydaje mi się zbędne. No ale chyba będę musiała to jednak bardziej wziąć pod uwagę skoro za dużo mam wymagań. :D

reklama
Dzięki dziewczyny za poświęcenie czasu, jednak kwestia tego czy tego potrzebuje czy nie jest prosta - córka ma już 3 miesiące i wiem czego mi brakuje do codziennej opieki. Kółka to priorytet, gdyż mam dom i ciągłe noszenie bujaczka z pokoju do pokoju byłoby uciążliwe, dlatego zwykłe bujaczki odpadają. Baby hug jest najbliżej moich oczekiwań ale cena mi się nie podoba totalnie, nawet za opcje 4w1, na leżenie na płasko cały czas jest już za duża, za dużo ją interesuje i się dźwiga, tego typu krzesełko do karmienia też raczej wydaje mi się zbędne. No ale chyba będę musiała to jednak bardziej wziąć pod uwagę skoro za dużo mam wymagań. :D
To skoro wiesz czego potrzebujesz i jesteś najbardziej zdecydowana na tamten leżaczek to tak szczerze mówiąc nie wiem po co założony został wątek. W pierwszym wątku pytasz o coś podobnego ponieważ ten jest za drogi a po czasie piszesz że sama wiesz czego potrzebujesz. No się troszeczkę zdecyduj ponieważ aby poszukać podobnego za tańsza cenę wystarczy wejść w Ceneo. A żeby nie było nie pisze tego złośliwie.

To skoro wiesz czego potrzebujesz i jesteś najbardziej zdecydowana na tamten leżaczek to tak szczerze mówiąc nie wiem po co założony został wątek. W pierwszym wątku pytasz o coś podobnego ponieważ ten jest za drogi a po czasie piszesz że sama wiesz czego potrzebujesz. No się troszeczkę zdecyduj ponieważ aby poszukać podobnego za tańsza cenę wystarczy wejść w Ceneo. A żeby nie było nie pisze tego złośliwie.
Eh, nie jestem pewna czego nie rozumiesz... w dalszym ciągu szukam zamiennika Baby hug ze względu na cenę i to, że nie potrzebuje 4w1. Pytam czy ktoś zna coś takiego z innej firmy na przykład, a jeśli nie to będę zmuszona kupić owy produkt marki chicco. Ty nie wiesz po co mój wątek, a ja nie wiem po co twoje komentarze skoro nie pasują do tematu. W każdym razie dzięki za chęci. Pozdrawiam. ;)

@Weronika2in1 A nie chcesz po prostu mieć wózka w domu?
Tak, to by było idealne rozwiązanie ale większość czasu spędzam z córką sama i chcąc z nią wyjść na dwór muszę go znosić a jest trochę schodów do pokonania mimo, że mieszkam w domu i nie jest też zbyt lekki :( kilka razy tak robiłam no ale dzień w dzień kilka razy po prostu denerwuje

Cześć, szukam czegoś podobnego do Baby hug z chicco. Chodzi o jakieś małe łóżeczko, w którym dziecko będzie mogło się bawić czy przespać. Ważne żeby miało kółka w celu swobodnego poruszania się po domu. Zwykle bujaczki ich niestety nie mają, a baby hug, nawet używany, kosztuje miliony monet. Wiem, że jest niezwykle praktyczny ale nie chcę przepłacać za coś, co może się nie sprawdzić. Może coś podobnego innej firmy?

Przeszukałam troszkę Internet i niestety prócz tego Baby hug z chicco nie ma nic podobnego za mniejszą cenę. Jedynie na koleczkach to są tak jakby gondole z wozka.
Ja mogę ci polecić lezaczek bojaczek z fisher-price. Owszem nie ma kółek ale nie jest ciezki. Sprawdza się też do karmienia bo ma możliwość posadzenia dziecka.

Załączniki

• Zrzutekranu_2019-09-08-16-35-05-167.jpeg
    Zrzutekranu_2019-09-08-16-35-05-167.jpeg
    111,3 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama
Super! Dziękuję za pomoc, też szukałam - nie znalazłam, widocznie faktycznie nie ma. No trudno, przemyślę obie opcje i jakoś to będzie :D

Rozwiązanie
Do góry