All-me
Fanka BB :)
Moja coreczka za tydzien skonczy 3 mies.
Moj problem polega na tym,ze sobie z nia nie radze:-(.. Ciagle placze...chce byc ciagle na rekach. Nie moge jej nigdzie polozyc...lezy minute a pozniej jest ryk.
Nie moge zjesc,ubrac sie no nic:-(...
Spi ze mna bo w lozeczku nie chce...
Blagam was pomozcie bo ja zwariuje!!
Czy wasze dzieco tez tak mialy, co mam robic??
Znowu moj maz ja kladzie i ona placze a on nie reaguje...potrafi tak 10 min ryczec!! Az w koncu ja ja biore i kloce sie z mezem bo tlumacze mu,ze powinien ja podniesc uspokoic i polozyc a nie tak jak on nie reagowac na placz dziecka bo mu sie nie chce.
Moje dziecko nie ma stalych por karmienia czy drzemek.
W dzien sypia o roznych godzinach i dlugosci.
Czy to normalne??
Teraz tez spi mi na rekach...kolezanka ni pisala,ze jej 3 mies dziecko potrafi 2 h siedziec w lezaczku...moja minute a 5 ciaglr zabawiana. Nawet jak sie obudzi w wozku na soacerze to placze zeby ja podniesc :-(
Moje dziecko nie ma stalych por drzemek.
Czasami od rana spi..czasami nie...w dzien je rowniez o roznych porach- poersia na rzadanie.
Moj problem polega na tym,ze sobie z nia nie radze:-(.. Ciagle placze...chce byc ciagle na rekach. Nie moge jej nigdzie polozyc...lezy minute a pozniej jest ryk.
Nie moge zjesc,ubrac sie no nic:-(...
Spi ze mna bo w lozeczku nie chce...
Blagam was pomozcie bo ja zwariuje!!
Czy wasze dzieco tez tak mialy, co mam robic??
Znowu moj maz ja kladzie i ona placze a on nie reaguje...potrafi tak 10 min ryczec!! Az w koncu ja ja biore i kloce sie z mezem bo tlumacze mu,ze powinien ja podniesc uspokoic i polozyc a nie tak jak on nie reagowac na placz dziecka bo mu sie nie chce.
Moje dziecko nie ma stalych por karmienia czy drzemek.
W dzien sypia o roznych godzinach i dlugosci.
Czy to normalne??
Teraz tez spi mi na rekach...kolezanka ni pisala,ze jej 3 mies dziecko potrafi 2 h siedziec w lezaczku...moja minute a 5 ciaglr zabawiana. Nawet jak sie obudzi w wozku na soacerze to placze zeby ja podniesc :-(
Moje dziecko nie ma stalych por drzemek.
Czasami od rana spi..czasami nie...w dzien je rowniez o roznych porach- poersia na rzadanie.
Ostatnia edycja: