kakakarolina
Fanka BB :)
gratulacje za przetrwanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pierwsze pozwoel sobie zwrocić Ci uwagę na to że tak samo jak Ty jesteś matka i jesteś od uczenia wszystkiego dzieckaTeściowa mówi, żebym na dwa dni przyszła do nich spać, a mały niech zostanie z tatą, ale ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam... po to jestem matką, żeby moje dziecko mnie miało i to ja powinnam go uczyć wszystkiego, a nie zostawiać...
Chciałam napisać, że od wczoraj jesteśmy odcycowani poszło łatwiej niż myślałam, dwie nocki nie przespane ale daliśmy radę
duoMama
przeczytalam ksiazke"Kazde dziecko moze nauczyc sie spac" i postanowilam wykorzystac kilka rad.kozystajac z tego,ze maz ma wolne,wiec moze zarwac kilka nocek wdrozylismy w zycie plan pt. nie cycolimy sie w nocy.
nastawilismy sie na jakis tydzien koszmaru,a tu ku naszemu zdziwieniu po dwoch przeplakanych nocach nasze dziecko zaliczylo swoje pierwsze w zyciu ciurkiem przespane 8 godzin.
no i mama nareszcie wyspana tez:-)
albo czuje potrzebę ssania na uspokojenie