reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem w 9 tygodniu ciazy.

Bardzo mi przykro wiem jaki to jest stres...ja plamiłam z przerwami chyba do 10 tyg skończyło się dobrze. Dobrze jakbyś poszła jednak do innego gina może z lepszym sprzętem i też skonsultować(sama żałuję że nie zrobiłam tego wtedy). Gin mi nie powiedział z czego wynikały te plamienia. Najważniejsze że nie przeradza się w krwawienie i że nie ma mocnych bóli.

reklama
Witam. Jestem teraz w 9 tygodniu ciazy a 5 dni temu zaczęłam plamić i obrazu skontaktowałam się z moim lekarzem prowadzacym i okazało się że z dzieckiem nic nie jest serduszko bije prawidłowo i lekarz zapisal mi duphaston i kazal się nie przemęczać i odpoczywać no i oczywiście tak robię. Jest to moja druga ciaza w pierwszej ciazy poronilam w 6 tygodniu ciazy ponieważ pechezyk się nie rozwinął. Następna wizytę mam za 8 dni a ja nadal plamie raz więcej raz mniej brzuch mnie tylko wieczorami pobolewa a ja się i tak martwie bo nie chciała bym znowu cierpieć.
Co mam myśleć na to. Sama juz nie wiem 😞
Witam, w takim przypadku dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Ja tez tak miałam z pierwszym dzieckiem, krwawiłam od 6 tygodnia ciąży aż do 13. Pic dużo niegazowanej wody i uważać na siębie. Krwawienie samo ustąpiło.

Do góry