reklama
Gabinia- 500?? a jeśli można spytać, to czy to jest nowy komplet??
tak komplet jest nowiutki sukienka 298 a kożuszek 145 ) uwielbiam robić takie zakupy
a to moje buciki.....
Lenuszka
Mamusia Gajusi
sil_89
Fanka BB :)
Heh w końcu mam chwilkę żeby tutaj zajrzeć
miraceel - ładne, ale nie dla mnie, jak się zapomnę to się garbię... będzie kicha...
Myślę, że być może wybiorę coś z tej strony http://sklep.slubinfo.pl
bardzo spodobała mi się ta pelerynka:
co o niej myślicie??
buciki świetne uh też chciałabym zmieścić się w takiej kwocie, ale cóż zobaczymyGabinia - tak komplet jest nowiutki sukienka 298 a kożuszek 145 ) uwielbiam robić takie zakupy
a to moje buciki.....
Heh dzięki ale jakoś tak nie jestem przekonana, jak ja w ogóle czułabym się w takim kożuszku...Ala1978 - Jeśli przyszły październik będzie tak ciepły jak w tym roku to wystarczy Ci jakiś biały żakiet, albo futrzane bolerko, ale jeśli będzie np.2 stopnie to proponuje zaopatrzyć się w coś znacznie cieplejszego niż bolerko. Jeśli nie chcesz wydawac fortuny na takie okrycie to proponuje zakup takiego kożuszka BREMI - producent, paski skórzane, kożuchy, torebki, zestawy upominkowe. Moja siostra brała ślub w ubiegłym roku w marcu i kupiła w Bremi biały długi kożuszek, który przez cała ceremonie miała rozpiety - wygladała uroczo A jakie śliczne zdjecia ma na sniegu
miraceel - ładne, ale nie dla mnie, jak się zapomnę to się garbię... będzie kicha...
Myślę, że być może wybiorę coś z tej strony http://sklep.slubinfo.pl
bardzo spodobała mi się ta pelerynka:
co o niej myślicie??
pelerynka ładniusia '
ale ja jestem zmarzluch i wolę zeby mi nic nie zawiewało....
do mojego ślubu czasu mało a zima ... nie odpuszcza ja juz dokupiłam bolerko zeby plecy batdziej okryć......
a w nogi chyba tez zmarzne .... ehhhh zobaczymy
ale ja jestem zmarzluch i wolę zeby mi nic nie zawiewało....
do mojego ślubu czasu mało a zima ... nie odpuszcza ja juz dokupiłam bolerko zeby plecy batdziej okryć......
a w nogi chyba tez zmarzne .... ehhhh zobaczymy
Japaneczka
Fanka BB :)
Ja brałam ślub 25 grudnia 2011r. i muszę przyznać, że trochę zmarzłam. Jak zbieraliśmy pieniądze pod kościołem to nam palce skostniały... Trafiliśmy na dość srogą pogodę ale atmosfera była gorąca więc nie było źle
Mnie się ten bardzo podoba, ale jest w kolorze ecru Płaszcz odcinany pod biustem - Od Victoria's Secret. - Zeberka.pl
reklama
Podziel się: