reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jedzenie w nocy

Mój na cycu. Wszystko zaczęło się od momentu jak zęby wychodziły, myślałam, że jak już wyjdą, to znowu będzie budził się 2-3 razy, ale nic z tego. Wyszło 7 zębów (oczywiście nie na raz ;) ) i zapewne przyzwyczajenie do cyca w nocy. Ja szczerze mówiąc już się przyzwyczaiłam do pobudek i jak sie trafi raz na ruski rok noc z pobudka o 4-5 rano, a się obudze w nocy, to biegnę do łóżeczka sprawdzić co z nim :) Jestem ciekawa ile mój wypija, ale nie mam jak tego sprawdzić :/

reklama
Moj syn tez ma ponad pol roku i sie budzi na mleko ja karmie piersią:)
Ale naprawdę da mi sie wyspac:) bo obudzi sie 5 min i najedzony i znowu idziemy spac także mi to nie przeszkadza czesto gesto po to tylko chce pierś zeby sie napic;)

Ja karmie butla od samego poczatku, nie mowie ze mi to przeszkadza bo tak nie jest, zastanawialo mnie tylko czy inna mamy tez tak mialy ze swoimi pociechami w podobnym wieku [emoji4]

Napisane na ONE A2003 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie podobnie.
córka ma 13mcy i nadal wstaje w nocy.
do tej pory były 2 karmienia.
od jakiegos czasu budzi sie raz.
woda ani smoczek nic nie daja.
martwie sie o ząbki, prochnicę..

powiem wiecej..
od 13mcy przespalismy aż 1 NOC! :)

u mnie podobnie.
córka ma 13mcy i nadal wstaje w nocy.
do tej pory były 2 karmienia.
od jakiegos czasu budzi sie raz.
woda ani smoczek nic nie daja.
martwie sie o ząbki, prochnicę..

powiem wiecej..
od 13mcy przespalismy aż 1 NOC! :)
Jak karmisz?
Bo jak piersią to zadnej próchnicy miec dziecko nie bedzie to mit;) poczytaj Hafije.
A wystarczy ze dbasz o zabki bobasa myjesz itp:)

Olcia karmie mm.
starszą córkę tez karmiłam tylko ze ona majac 12mcy zaczeła przesypiac noce.a młoda wiecznie głodna.
myje ząbki ale w ciagu dnia.
w nocy nie ma szans..

Do góry