jasani
Fanka BB :)
Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.W szpitalu mi mówili że 2 h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.W szpitalu mi mówili że 2 h
Mi te wszystkie proszkowane i nie smakowały i zapach miały okropny.Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.
One zapach okropny mają od razu po zrobieniu przynajmniej dla mnie. No ale cos muszę dać dziecku skoro straciłam pokarm. Mleko to jest podstawa do 1 rokuMi te wszystkie proszkowane i nie smakowały i zapach miały okropny.
One zapach okropny mają od razu po zrobieniu przynajmniej dla mnie. No ale cos muszę dać dziecku skoro straciłam pokarm. Mleko to jest podstawa do 1 roku
Moja też ostatnio mniej pije chociaż dziś akurat sporo wypiłaNo u nas mleko może ra dziennie wypije syn a jest starszy od Twojego o miesiąc. Mojej koleżanki odrzucił mleko jak miał 9 mc.
Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?A moze zobacz inny smoczek do butelki.
Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?
Ale to, że odgina głowę może znaczyć, że ma napięcie mięśniowe, albo wędzidełka nie tak. Czy sprawdzała Pani u neurologopedy wędzidełka?Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?