Pinezka1990
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie forumowiczki . Jestem tutaj nowa i staramy sie o dzidziusia moje starania zaczęły sie dopiero miesiac temu. 3 miesiace temu musialam brać tabletki ze względu obaw ze dostanę @ w dniu swojego ślubu . 12.09 przerwałam branie tabletek, 15.09 było krwawienie . W połowie cyklu czekałam na ovu, obserwowałam śluz i temp . Śluz nie był rozciągliwy a temp normalna pózniej uświadomiłam sobie ze ovu była zaraz po krwawieniu ( około 19.09), dodam ze przytulanki były codziennie . Przed braniem tabletek moje cykle były Ok. 28-31 dni. Od tygodnia "inaczej sie czuje" powiększone piersi(widoczne niebieskie żyłki , sa czule na dotyk - od 2 dni mniej bolą ), 3 razy w tym tygodniu miałam "poranne mdłości", temp w ciagu dnia utrzymuje sie 36.9-37.1, od paru dni jestem "ciasna" , obserwuje szyjkę macicy jest wysoko, zamknięta, i jest półtwarda , a od wczoraj doszło jeszcze zasinienie warg sromowych i troche w "środku" , wiec dzis zaraz po przebudzeniu zrobiłam test strumieniowy , ale niestety jedna gruba krecha . Jestem przed @ , zawsze tydzuen po czułam ze dostanę , a teraz nic wiec jyz wariuje . Z racji tego ze mieszkam za granica na betę dopiero wybieram sue w przyszłym tygodniu . Może któraś z dziewczyn była w takiej sytuacji ?