reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jednoosobowa sala po porodzie - jak w praktyce?

nie wiem jak u Was ale ja swobodnie mogłam zawieźć małego do pokoju pielęgniarek i wrócić się wykąpać, czy odpocząć. a dwa ze u mnie często była w odwiedzinach mama czy mąż, więc tymbardziej nie musiałam się prosić koleżanek z sali o pomoc :) mi przeszkadzaja jakiekolwiek hałasy w nocy, a co dopiero jak by maluchy płakał dwa metry obok, moja sala była fajnie wygluszona, choć mój bobas i tak dawał mi koncerty solowe ;D
Zazdro:) tam gdzie rodziłam nie było takiej opcji, dziecko od początku było z matką i panie nie pomagały, chyba że był mega kryzys i wdusilo się brzęczyk (ale ile się człowiek przy tym nasłuchał...)

reklama
Do góry