hej kochane. Zrobilam dzisiaj test strumieniowy i wyszla mi jedna blada kreska ale w polu testowym, pole kontrolne było puste. Wiem, ze oznacza to ze test jest niewazny. Jestem jednak ciekawa czy ktoras miala tak z was i powtarzala pozniej test z sukcesem?
reklama
ja na 99,99% w ciazy nie jestem, ale jak zobaczylam ta kreske, ktora sie pojawila na tescie to mi serce zabilo mocniej... Ale pozniej kolejna sie nie pojawila i nadeszlo rozczarowanie, test niewazny...Miałam tak, że na teście nie wyszła mi żadna kreska ( ani testową ani kontrolna). Test ewidentnie wadliwy. Na drugi dzień inny test już pozytywny
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeśli uważasz, że na 99,99% nie jesteś w ciąży, to nie ma sensu gdybać, czy test ważny czy nie ważny.
Gdybyś się starała o dziecko, to można by analizować kiedy ostatni okres, kiedy owulacja, kiedy seks, czy test nie zrobiony za wcześnie, żebyś dla pewności poszła na betę, powtórzyła test następnego dnia, etc., ale w tej sytuacji to nie ma sensu
Gdybyś się starała o dziecko, to można by analizować kiedy ostatni okres, kiedy owulacja, kiedy seks, czy test nie zrobiony za wcześnie, żebyś dla pewności poszła na betę, powtórzyła test następnego dnia, etc., ale w tej sytuacji to nie ma sensu
Hej dziewczyny . Robiłam dziś test ciążowy i wyszły mi dwie kreski na polu C czy jest to pozytywny wynik czy ten jest poprostu wadliwy . Może któraś z was tak miała ?
blanny
Fanka BB :)
A możesz pokazać zdjęcie? W przypadku wątpliwości najlepiej zrób jutro rano inny test.Hej dziewczyny . Robiłam dziś test ciążowy i wyszły mi dwie kreski na polu C czy jest to pozytywny wynik czy ten jest poprostu wadliwy . Może któraś z was tak miała ?
Jedna obok drugiej i jest jeszcze słaba na T którą widać tylko przy świetle .A możesz pokazać zdjęcie? W przypadku wątpliwości najlepiej zrób jutro rano inny test.
Załączniki
@Luiza 1999 Ale przecież na tym teście kreska jest przy C - czyli kontroli??? Test jest negatywny.
reklama
Tak wyszły dwie a jedna jest przy T ale bardzo bardzo jasna@Luiza 1999 Ale przecież na tym teście kreska jest przy C - czyli kontroli??? Test jest negatywny.