reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaś 27 tc.720 gram (po roku)

reklama
Jak czytałam o osiągnieciach Jasia to po prostu :szok: Niesamowity jest chłopak, wielkie brawa!!!
Wg wieku urodzeniowego prawie rówieśnik mojego synka, a sporo do przodu pod wieloma względami.
Faktycznie drobinek, ale są większe drobinki (mój na 15 miesięcy ważył 7 kg).

jetem pod wrazeniem umiejetnosci Jasia :tak:
Wydawalo mi sie ze moj Oskarek rozwija sie dobrze
ale w porownaniu do Towjego to sto lat za murzynami :-D
super
gratulacje
sama duma patrzec jak tak pieknie rosnie !!!!

Jedno wielkie WOW!!:szok:
Super sobie radzi Twoj synek. Sliczny chlopak z niego i tak duzo potrafi.
Wypis na 8 stron - oj musialo sie dziac w szpitalu.
Moj Oliver tez byl w szpitalu 3 miesiace. I od 3 miesiecy jest w domku. Wazy 6 kg.
Super czyta sie takie dobre wiadomosci. Historie z happy end-em! :)

Witam.Chciałam pokazać naszego Jaśka po dłuższej nieobecności.Obecnie ma 2 lata i 5 miesięcy,jest drobnym i bardzo szczupłym chłopcem ale za to wszędzie go pełno i ma dużo energii.Ma 93 cm wzrostu i bardzo się rozgadał w ostatnim czasie.Dzisiaj coś do niego mówię a on mamo nie teraz:) tak więc coś nowego praktycznie co dzień wymawia.O dziwo jedną z ulubionych jego zabaw jest zabawa w doktora a jak zobaczy serial z lekarzami i szpitalem to patrzy jak zaczarowany.Uwielbia też zabawy w kucharza ma cały zestaw garnków,talerzy i filiżanek:)Jeśli chodzi o zdrowie jest dobrze, pierwszą infekcję zaliczył dopiero w marcu tego roku był przeziębiony,kaszlał i zakończyło się to antybiotykiem.Musi być ten pierwszy raz, choć na takiego wcześniaka to i tak cud że nie chorował do tej pory.Dokucza nam migdał który obserwujemy bo mały chrapie i nie choruje więc laryngolog go tylko obserwuje.Mały je wszystko,raz lepiej raz gorzej jak to dziecko ale bardzo słabo przybiera na wadze i podobno taka już jego uroda.Nie jesteśmy już pod opieką żadnej poradni jedynie prywatnie u neonatolog z szpitala raz na jakiś czas się pokazujemy.Fajny ten mój chłopczyk prawda:)? P4102965.jpg

Załączniki

• P4102965.jpg
    P4102965.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry